Zagorová proto koncem minulého týdne podstoupila po dlouhém váhání operaci.

"Měla jsem strach, ale riskovat se v tomto případě nevyplácí," přiznala včera Zagorová Blesku. "Že se mi na obličeji dělají dvě znaménka, jsem zaregistrovala asi tak před rokem," dodala. Znaménka se ovšem začala nebezpečně zvětšovat a Hanka se tak k zákroku odhodlala z minuty na minutu v San Francisku, kam doprovázela svého manžela Štefana Margitu.

"Volala jsem paní doktorce Mojdlové z laserové kliniky a ta mi řekla, že to musí okamžitě pryč," svěřila Zagorová, která se proto hned vrátila do Prahy. Svoje rozhodnutí Štefanovi samozřejmě oznámila. "Bála jsem se," přiznává Zagorová. Manžel jí ale vysvětlil, že je nejlepší podívat se problému zpříma do očí.

"Naštěstí lékaři poznají hned, z čeho znaménka pramení. A já jsem prý v pořádku," svěřila Zagorová, která byla dopředu připravená i na možný nepříjemný verdikt lékařů. Léta boje s nemocí krve zpěvačku zocelila.

"Nevypadám ještě moc dobře," omlouvala se včera a vysvětlovala, proč nemůže pro svého muže večer zajet na ruzyňské letiště. "Určitě bude mít radost, jak to se mnou dopadlo. Vždyť neznám nic důležitějšího, než je zdraví. A já jsem už jednou vážně měla na kahánku," dodala zpěvačka.