Žádost o rozvod s Pepou sice ještě není podaná, papíry o alimentech a majetkoprávním vypořádání jsou však už přichystané k podpisu. "Potom to půjde raz dva," svěřuje Libuška, která se z Vojtkova průhonického domu hodlá stěhovat už počátkem příštího týdne.

Fotogalerie
2 fotografie

"Říčanská novostavba bude k nastěhování asi za dva měsíce. Do té doby budeme s Matýskem u rodičů," prozradila tanečnice, jejíž rodiče se před půl rokem přestěhovali právě do Říčan.

"Proto jsem volila nový byt právě tam, abych měla maminku kvůli synovi po ruce." Od srpna už Vojtková začne pilně pracovat.

"Nejdřív to bude v Divadle Broadway muzikál Adéla ještě nevečeřela, vrací se Kleopatra a Golem. Asi se nezastavím," konstatuje Libuše, která teď párkrát v Třech mušketýrech zastoupila Kristýnu Kloubkovou se zlomenou nohou.

Byť je Libuše na mateřské, nestrádá. "Pepa opravdu plní konečně to, co slíbil. Nejdřív to byly samé emoce a hádky. Teď ale platí vzorně na syna, postaral se o byt a je mezi námi klid," chválí tanečnice lídra Kabátů, který jí zběhl s nejlepší kamarádkou Johankou Skrčeskou (29).

"Doufám, že už se s ní nikdy v životě nepotkám. Byla to velká rána," neopomene dodat rockerova manželka, která se moc ráda zbaví i průhonického baráku.

"Nechci už vzpomínat. Zažila jsem v něm obrovské zklamání a chci začít úplně nový život," zdůrazňuje Libuše rozená Haraštová, jinak také exmanželka Daniela Hůlky.