"Prosím, nechtějte po mně, abych vám říkala, kdo to byl. V současnosti jsem na tom tak, že ani nevím, čí jsem," řekla krátce po svém napadení Zeťová s pláčem serveru iDNES. A dodala, že trestní oznámení zatím podávat nebude, že si musí všechno v klidu rozmyslet. Během čtvrtka už nezvedala telefon ani nereagovala na textové zprávy. Blesku se podařilo zjistit, že s trestním oznámením Zeťová otálí zřejmě proto, že nešlo o napadení, ale brutální bitku s jejím přítelem, hokejistou Jaroslavem Bednářem.

"V noci na středu byla do bytu v Ruské ulici v Praze 10 přivolána policejní hlídka. Došlo tam k vzájemné potyčce mezi mužem a ženou. Oba dva aktéři se nechali ošetřit a událost zatím vyšetřujeme jako přestupek proti občanskému soužití," řekl Blesku mluvčí pražské policie Ladislav Bernášek.

Na rozdíl od Zeťové se Bednář obrnil mlčením úplně. Na dotaz ohledně Helenina stavu jindy velmi výřečný hokejista, který dosud nenechal bez precizního komentáře žádnou ze zpráv o něm či Heleně, Blesk odkázal na svou právní zástupkyni Ivetu Végsöovou.

"Jestli se něco stalo paní Zeťové, to opravdu nevím, na to se musíte zeptat jí. Jejich vztah je na tom určitě dobře, jsou spolu absolutně v pohodě," řekla Blesku Bednářova právnička.

Podle známých slavného páru mezi milenci skutečně panuje 'itálie', která lehčími fyzickými útoky a posléze rozchody vyvrcholila už několikrát. Ještě nikdy však hádka nedohnala zpěvačku do nemocnice.