Osudovou ženou byla rumunská zpěvačka Corina Chiriac (58). Ze svatby ale nakonec sešlo.

Dlouho manželství odolával

Božský Karel si své staromládenectví vždy úzkostlivě chránil. Oženil se až loni s Ivanou Macháčkovou (32), matkou svých dvou dcer. Nyní ale vyšlo najevo, že se Gott již jednou před oltář chystal. Jeho vyvolenou byla o deset let mladší známá rumunská zpěvačka a herečka Corina Chiriac, která několikrát za sebou bodovala v rumunské hitparádě Melodie. Gott prý chtěl kvůli ní dokonce opustit rodnou zem a přestěhovat se do Rumunska.

Fotogalerie
1 fotografie

Přeskočila jiskra a...

"Naše láska začala v roce 1976 na Bratislavské lyře," vzpomíná Corina. Jiskra přeskočila přímo v luxusním hotelu, kde byli umělci ubytovaní. "Začalo to jako běžné milostné dobrodružství, ale pak cit přerostl do skutečné lásky," prozradila zpěvačka s tím, že má stále doma několik suvenýrů, které jí největší lásku života připomínají.

Nerozešli se v dobrém

Podle Coriny se oba s Karlem svým vztahem nijak netajili a byl to právě Gott, kdo chtěl vše zpečetit před Bohem i úřady. Jenže ke svatbě nakonec nedošlo. Tak náhle, jako se velká láska rozhořela, tak taky skončila. "Nerozešli jsme se právě v nejlepším," přiznává Corina po letech. "Na vině byly pomluvy zlých lidí, ale i jiné důvody související s komunistickým režimem." Na Karla Gotta zpěvačka ale myslet nepřestala. Nikdy se už nevdala a příběh své veliké lásky hodlá sepsat v knize, která by měla vyjít ještě letos.