Jenže! Slovákům už je modelka kvůli svým exhibicionistickým kouskům poněkud protivná a o její stálou přítomnost v hlavním městě Slovenska příliš nestojí!

Ještě nedávno se krásná Andrea v médiích rozplývala o své lásce k Bratislavě. „Danielovi se v Bratislavě velmi líbí. Má rád zdejší atmosféru a cítí se tu příjemně,“ říkala. O případném stěhování na Slovensko pak neurčitě prohlašovala: „Nikdy neříkej nikdy.“

Jenže zatímco si modelka maluje případný návrat na Slovensko v růžových barvách, klid tu najde jen stěží. Místní média totiž nevynechají jedinou příležitost, kdy by si mohla do zelenooké modelky rýpnout. A Andrea jim ke své škodě poskytuje mnoho námětů.

Žhavá "líbačka" v přímém přenosu


Jen během účinkování v televizní taneční soutěži Let's Dance stihla před očima národa i manžela líbat svého tanečníka Petra Čadka (29) tak provokativně, až se přítomní v sále i televizní diváci začervenali. Vzápětí sice řekla slovenskému Novému Času, že polibek nic neznamenal.

Skandál ale nestihl ještě vychladnout a už způsobila další. V přímém přenosu se - opět před Danem - pochlubila svou první láskou, tanečníkem Peterem Baderem. Zatímco dojatě kynula směrem k Peterovi, otci jejího dítěte tvrdly rysy. Nezbylo mu ale, než si zachovat chladnou hlavu. O to "žhavější" však zřejmě musela být rozmluva v soukromí.

Fotogalerie
2 fotografie


Ideální macecha?

A když měla Andrea zřejmě pocit, že se v milostném životě nemá čím pochlubit, rozhodla se dát na odiv vzorový vztah, který prý má s Danielovými dětmi z prvního manželství. Jak se ale ukázalo, i tohle byla jen komedie určená novinářům. Že by byla pro Josefínu (10) a Valentinu (15) jako druhá matka, tomu se při povídání s novináři pravá máma holčiček Brigita Volopichová jen smála. „Andrea není pro moje děti druhá máma a nestará se o ně tak, jak se to prezentuje v médiích,“ řekla slovenskému Šarmu Volopichová.