"Dnes vede žebříček Mareš se 100 000 na hodinu," říká odborník na finance v českém showbyznysu a Marešův roční příjem odhaduje na 30 milionů korun.

Karel Gott sice stále koncertuje, ale nemůže konkurovat moderátorovi, který dokáže objet za večer i tři akce. Lidé znají Mareše hlavně ze SuperStar či z X Factoru, ale nejvíc vydělává na soukromých večírcích bohatých firem. "Mareš si kvůli tomu, aby se nemusel o peníze dělit s manažerem, založil i vlastní firmu," řekl Blesku jeden z Marešových kolegů. Právě jeho samostatnost je jedním z důvodů, proč je na tom Leoš lépe než Karel. Ten si sice přijde za koncert i na 300 tisíc, ale z nich musí platit celý tým spolupracovníků. I tak je jeho roční příjem odhadován na 10 milionů korun.

Marešovu oblibu neovlivnila ani jeho sexuální aféra se společnicí. Místo aby poklesl na žebříčku popularity, hrne se mu víc nabídek než předtím. "Sám se tomu divím, ale kšeftů mi ještě přibylo," přiznal pracovitý moderátor Blesku. Jeho majetek nabyl až pohádkových rozměrů. Apartmá u moře, statek v Záblatí, vila v Holyni, byt v Berouně, byt po Přemku Podlahovi a luxusní auta. Naproti tomu Gott zůstává při zemi na své Bertramce a do investic se nepouští.