Bez svých osudových žen (ženy Ivany a dcer Charlotte Elly a Nelly Sofie) ukázal všem ženám přítomným, jak se tančí rokenrol. "Jde to samo, protože to je muzika, která člověka nenechá v klidu stát," nechal se nadšeně slyšet Slavík.

Přítomné dámy i pánové se nestačili divit. Gott, který se vždy nad svým tanečním nadáním jen pohrdlivě usmíval, ukázal všem, co v něm dřímá.

Fotogalerie
1 fotografie

A pro Jiřího Krampola to byl také jeden z největších dárků, který dostal s předstihem. Stejně jako Slavík se Krampol narodil v půlce července. "Když se chci setkat s lidmi, musím slavit dřív, než se rozjedou na dovolené," svěřil se Krampol Blesku.

V baru proteklo méně alkoholu, než bývá na podobných akcích zvykem. Gratulovat přišla i zpěvačka Lucie Černíková, kterou znají diváci seriálu Ordinace v růžové zahradě jako barmanku Dorku. "Nazpívala jsem s Jiřím Krampolem CD," pochlubila se.

Do Ordinace za ní ale Krampol nepůjde, protože pro něj jeho životní kamarád Jiří Bednář napsal cyklus detektivních příběhů. Na jeho realizaci ale stále shání peníze.