Ahojte este raz ta s tou holu klocnou ma rozosmiala asi este nevie ze chlapove tajomstvo nelezi na vrchu hlavy ale v nej radim (Radim) 
No bodejť. Já mám taky jedno tajemství, ale už jsem zapomněl, jaký. Klauda už to svý taky zapomněl. Jen Zlata si to pamatuje, ale neřekne. Takže nakonec : .... mějte se všichni fajnově (Klauda), fanfárově (Zlata) a famózně (MK)
Sakra, DVD až v pondělí? Nebude na Louce nějaká předochutnávka?:o))  (Míra) 
Přemýšlíme, že bychom v sobotu na Louce udělali křest. Co ty na to?
Plánujete nějaký koncerty v původním složení?  (Jirka) 
Neplánujeme, protože piráti z druhé lodi se neozývají. Žádné kouřové znamení jsme zatím nezachytili . Až obloha zčerná, začneme brousit kytary a paličky a určitě se na zteč dostavíme. Jinými slovy, rádi si kdykoli zase společně , příležitostně, zahrajeme.
Sem napište Vaši otázku (Vaše jméno) 
Pít, či nepít?
Začátkem května bylo bez náhrady zrušeno Vaše vystoupení v Třebíči. Z jakého důvodu s tak, prosím, stalo? (Petr) 
To snad ne. Bez náhrady? Nás to také moc mrzelo, ale zrušil to pořadatel sám. Zeptáme se našeho manažera Aleše Nejedla a vy se zeptejte třebíčského pořadatele a v případě neúspěchu se znovu ozvěte na naše stránky - raději do klubu.
Pane Kocábe, nepřeceňujete trochu roli a sílu hudebních kritiků atp.? Tipnul bych si, že naprosto drtivá většina lidí se o ně nezajímá a ani je nečte, obdobně jako třeba politické komentáře... tj. chci říct, že lidé se spíše orientují podle toho, co se jim líbí a nelíbí, nemyslíte??  (David ) 
Přál bych si, aby jsi měl pravdu, ale realita je, bohužel, naprosto jiná. Bohužel. Naprosto.
Klaudo ještě jednou díky za ty BLOODSTONE,je to dost dobrej bigbít!!!! Ještě bych poprosil tu kazetu do sbírky Díky (Přemek55) 
Jasan, zařídim
Hoši a dámo, zdravíme Vás, byli jste v Boomerangu supééér,tím nejvíc zdravím Klaudia a Richarda (se kterými jsme mohli po koncertě navíc pokecat) ať Vám to stále tak šlape!!!  (Petr a Libor Ostrava) 
Dáma a pánové děkují. V Ostravě jsme letos 4x. 26.7. se dokonce podrobíme rozboru a diskusi ve známém programu Ostravské ČT "Ladí, neladí". Přijďte tam, prý je to přístupné veřejnosti.
Máte mé laskavé svolení :)Patříme k těm, co na PV vyrostli, takže některé reakce tady a nesmyslné dělení na dva tábory Kocáb-Pavlíček nechápu. Většina dobrých kapel si něčím podobným prošla. Pan Pavlíček je bezesporu výborný hudebník a rádi si počkáme na jeho počin. Vztahy si vyřešíte sami, nás zajímá hudba a v době Superstar a spol. PV tady jednoznačně chyběl. (Lenka-Ostrava) 
Díky a opět souhlasíme.
Myslim,že bez Pavlička a Čoka vám to dobře šlape!jen tak dal!Ale chtělo by to větši promo, to je pravda!!!Jinak super. (Lubo) 
To máš pravdu. Příští pondělí vyjde jako příloha Blesku naše nové DVD, které zachycuje jeden z našich nejvýznamnějších koncertů loňské sezóny, v Teplicích
Ahoj Rici a cely Prazsky Vyber, Dufam a verim ze sa vam to este viac rozbehne a zeto bude pecka.ja pre Vas urobim co bude v mojich silach verim a zariadim ze aj Ty najzaritejsi odporcovia budu v buducnosti radi chodit na Vase koncerty. P.S.Som doma tak vyuzivam chvilku. drzte sa a majte sa Radim  (Radim) 
My taky doufáme a díky Ti.
Safra chlapi, nemáte někdo kontakt na Zbyňka Drdu ??? Jinak ať Vám to šlape jak má a v sobotu ať se to nese po Vltavě..zdraví Kozanostra !!! (Kozanostra) 
Číslo na Zbyňka má Vilém Čok. Na jeho stránkách probíhá o Drdovi nějaká diskuse, tak to zkuste tam.
Ahoj, kedy pridete na slovensko?  (baron) 
Budeme u vás 18.7. na festivalu TRENČÍNSKÁ POHODA a 26.7. v MARTINĚ
V SOBOTU NA INKUBÁTORU V HAVÍŘOVĚ JSTE BYLI SUPR!!! Jen škoda toho výpadku ... (dana23) 
Elektriky. Výpadku elektriky. Sami nevíme, kde nastala chyba , ale odhadujem že v místní síť neudejchal tu horu Scheuflerovejch krabiček a krabic. Budem si muset s Richardem promluvit a nějak tu záležitost ukončit.
Zdravím kapelu! Nemáte už informace o tom v kolik hrajete na Císařské louce? Díky a budu se těšit zas ne pořádnej koncert:o) (Míra) 
Měli bychom začít po 19h
Dobrý den, existuje šance, že bude ještě někdy Pražský Výběr bez římské dvojky?  (Jirka) 
Teď řekneme slovo do pranice. Ta dvojka tam byla jen proto, abychom udrželi přátelské vztahy s Pavlíčkem a Čokem a možnost někdy nějakého návratu.
Zdravím všechny, ale tohle je pro Zlatu: Zlata mia, můžu tě pozvat na oběd? (Walter) 
Grazie, ma io sono occupata in questo momento. Ciao
Tak si představte, holoto, že já v tom Švajcu musím ještě zůstat... pojď maličká, pojď, už na tebe pršet nebude...  (Ropotámo) 
No jo, chápu, že jako sportovní redaktor se budeš muset do republiky vracet sdruženou sítí evropských kanálů. Přeji přijemné šnorchlování. A po deratizační kůře si s námi můžeš zase zazpívat. Zdravíme tě.
Ahoj Výběráci, kdy budete zase v Praze? (Alda) 
21.7. od 19h CISAŘSKÁ LOUKA (Praha 5)
Pane Kocábe, složíte nějakou pěknou písničku pro ty, kteří investovali do vašeho fondu Trend? Jelikož o vše bez náhrady přišli písničku by si zasloužili. (František Webr) 
Doufám, že už je vám po těch letech jasné, že nemám s tou zlodějnou naprosto nic společného. Jen snad to, že jsem na to upozornil státní orgány ještě v době, kdy to samy bagatelizovaly. A zesměšňovat a zlehčovat celou věc nějakou písničkou by mi přišlo nevkusné. Vím, že jste to myslel jen ironicky, ale stejně.
Michale moc zdravím a rád bych věděl, co se Ti vybaví, když řeknu Ken Hensley??? Díky ať se daří... Karel z Pardubic (Kurýr Karel Machek Pardubice) 
Nevzpomínám si, mimochodem, jak se jmenuje ten němec, co umí schovávat ty věci? Pan Alzheimer?
Kterou českou hudební skupinu považujete v součastné době za nejlepší? (Eva ) 
Mně se líbí Monkey Bussines a David Koller. Zlata Me zaujali SPLIT BEARING, jinak mam rad ILUSTRATOSPHERE, ARAKAIN.........KLAUDA a já jsem zase zaměřenej na rómské kapely MK
Díky VÁM VŠEM za sobotní koncert v Havířově-šlape Vám to dokonale,spadla nám brada-vznik PVII.-výborný hudební počin se skvělými "následky" pro fanoušky-ohlídáme si Vaši další návštěvu našeho"rázovitého" kraje.Všichni do jednoho-borci jak byk :))Pro všechny,co váhají s Coloursy-jen pro ten PVII. stojí za to jít! Budete koukat,budete cvakat-spoušť na mobilech :)já určitě,už se těším-nashle v OV. (Lenka - Ostrava) 
Tak za tuto reakci vám děkujeme a pověsíme ji, s vaším laskavým dovolením, do rubriky ThanK YOU na naše stránky prazskyvyber2.com. Jestli nám něco v současnosti může udělat radost, tak jsou to přesně takovéhle reakce. Nejde nám o chválu, ale o to , aby nás lidé přestali nesmyslně bojkotovat. Jsme hudební skupina a ne politická strana. Jsme v mírové době a ne ve válce.A máme za to, že hudba má spojovat a ne rozdělovat.
ten plešatý pán kluci je kdo??tomu bude Krišpín cinkat o tu holou klocnu místo cimbálovky paličkou do taktu? (Radka) 
Nějaká vtipná. Basista se jmenuje Richard Scheufler a hraje naprosto famózně. Takže, když se soustředíš více na hudbu než na tu pleš, budeš určitě nadšená. MK
Ahoj kluci a holky,Klaudy ty jsi se v Rrakousku neuchytil,že jsi musel emigrovat zpátky do Česka?jinak vám fandím a ty Majkle se do toho pořádně opři jako v 80tých letech (brut) 
Pravý opak je pravdou, po Jim Beam tour v roce 2003 mě kluci přemluvili abych přijel na dobu, že to rozjedeme na plný pecky. A ještě k tomu velice vážně ochořela moje maminka. To byly dva největší důvody k mému návratu do Čech. Apropo žil jsem 18 let v Austrálii, v Rakousku jsem byl pouze přechodně.
Ahoj,zdravím ze Žatce celou kapelu a mám dotaz:23.8. máte hrát v Milovicích na open Air 40let CA v Česku, ale nikde jsem nenašel o tomto festivalu žádné informace.Můžeš Michaeli prosím tě více přiblížit tento festival.Dík za odpověď, přeji mnoho vyprodaných super koncertů a těším se na další setkání s vámi. P.S. Mezi Ploty byli super (Přemek 55) 
Ahoj, díky za upozornění, pozeptám se na tu absenci reklamy. Jinak je to přesně tak jak píšeš a jen dodám, že se jedná o akci většího rozsahu: letecké akce naší armády, přítomnost nejvyšších státních představitelů a řada zajímavých kapel. Díky za podporu.
Pane Kocáb, měla jsem vás strasne ráda. V kombinaci s panem Pavlíčkem jste byli nepřekonatelní, byla jsem zároveň pyšná, jak jste vyprovodil Rusy. Obdivovala jsem Vás za vaše manželství....z jaké rodiny pocházíte. Ale vás rozchod s Pavlíckem se mi nelíbí, ze jste si privlastnil jmeno kapely, to beru taky jako podraz. Sokoval jste me vasemi nazory na zenskou roli v poradu s Ester Kocickovou...a zpravy o vasi nevere to vsechno dorazily. Proste vas uz nemusim.  (Jana) 
Jméno kapely jsem si přivlastnil asi tak, jako jste si matka přivlastňuje své dítě. Kapelu jsem založil 3 - 4 roky před příchodem Pavlíčka a Čoka a do té doby jsme natočili také 1 singl a jedno LP. To je snad jednoznačná odpověď, ne?
Kolik lidí vám chodí na koncerty?Já bych už z principu nešla,protože tam není Čok a Pavlíček. (Marcela ) 
Je pravda, že kvůli podobně zásadovým lidem, jako jste vy, jsme měli v minulém roce s návštěvou určité problémy, ale letos se to naštěstí velmi výrazně obrací a návštěva stoupá a stoupá. Téměř jsme původně nechtěli ani věřit, že se naši fanoušci nechají ovlivnit nepřátelskou a často lživou mediální kampaní, ale bohužel se tak ve velké míře stalo. Snad už to máme za sebou.
Nechtěli by ste ten váš ansámbl rozpustit?Na ty vaše skladby už ani homosexuálové nechtějí tančit! (dj slimák) 
Nepodceňujte homosexuály.
Ahoj, kde vás můžu vidět? Plánujete nějaké turné? Poslední dobou o vás není moc slyšet... Mějte se. (Lucka) 
Ahoj Lucko. Turné už jedeme května. Nejbližší koncert je na Císařské louce na Praze 5. Jinak termíny dalších koncertů na našich webovkách-prazskyvyber2.com.