"Mám strašnou trému. A říkám si: Musíš být v pohodě, jen se z toho nezblázni," řekla Blesku Iveta poté, co se dozvěděla, že divadlo Hybernia je vyprodané.

Zpěvačka 'U Hybernů' od časného rána zkoušela na pódiu hlas i kostýmy. "Koncert zahajuju ve svatebních šatech. Ten pocit, jaký člověk má, když říká osudné ano, ale ještě neznám, jsem z toho nesvá," přiznala Bartošová, která si podle scénáře hladí bílou vlečku, když zpívá Léto, léto... "Snad se před oltář někdy postavím. Nebo už jsem tak stará?" poznamenala, zapálila si doutník a šla na plac.

Fotogalerie
2 fotografie

Ze včerejšího koncertu se točilo i první Ivetino 'živé' DVD. Pozvala pár svých kolegů, ale reakcí měla poskrovnu. Jen Miss World Taťána Kuchařová se přihlásila o lístek a Lucie Vondráčková...

"Holky mi udělaly radost. Ještě větší bych ale měla, kdybych v hledišti viděla svého Artura," poznamenala Iveta, kterou už zítra ráno, v pátek třináctého, čeká další rozhodnutí soudu: Nechá si Ladislav Štaidl jejich syna dál v prozatímní péči? Anebo už bude Iveta po večerech zase vyprávět pohádky? "To opravdu nevím. Jen věřím, že bude líp," dodala Bartošová.


Stáhněte si do mobilu zvonění
Léto
704613 zvonění pošlete na 907 99 30
Cena SMS je 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz