Fotogalerie
21 fotografií
Svůdná těla oblékla do fotbalových dresů, ustřižených tílek, trenek, nasadila kopačky, i když některé z nich příšerně tlačily, a pózovala pro fotbalový speciál Blesk magazínu. Neodradil je od toho ani prudký déšť a zima... Jak ojedinělé snímky vznikaly? Čím se krásky bavily? (Video z focení missek najdete zde).

Molo nahradil zelený sparťanský trávník na Letné, luxusní šaty dresy nebo ustřižená tílka, střevíčky s jehlovými podpatky drsné kopačky. Takhle vybavená pózovala jedenáctka nejkrásnějších missek pro Blesk magazín.

 

"Focení bylo perfektní, jsem strašně spokojená, ale nezapomenu na to, jak mě příšerně bolely nohy v kopačkách. Jakmile jsem si je nazula, hned jsem věděla, že mě druhý den čekají puchýře," směje se Michaela Řeháková (21), útočnice z "missácké jedenáctky", kterou kopačky tlačily od první chvíle. „

"Nebyla jsem sama, hodně holek mělo stejný problém, i když na kopačkách byla správná čísla! Ale tak jsme si focení užívaly, že jsme na bolest brzy zapomněly. Třeba když jsme táhly těžkou bránu přes celé hřiště. Renča Langmannová šla jako pávice vpředu a dirigovala nás, na kterou stranu jít. (směje se) Bylo to super! Ani počáteční déšť a příšerná zima nám nezkazily náladu," pochvaluje si Řeháková, která se po skončení focení vrhla na učení. Za pár týdnů ji totiž čekají státnice.

Také manažerka České Miss Lenka Cornová (29) měla zpočátku z chladného počasí obavy. "Myslela jsem, že si bude minimálně polovina finalistek stěžovat, jaká je jim zima, ale atmosféra byla od počátku tak příjemná, že všechny holky byly z focení nadšené. Nakonec jim úplně stačilo, když si v nedalekém fast foodu dopřály nějaké to teplé jídlo," usmívá se Cornová...

Sexy, žensky, přirozeně! Nic umělého

Počáteční déšť, chlad a vlhkost dělaly pořádné vrásky také třem vizážistkám. "Když jsme se hodinu před setkáním sešli s produkční a fotografem, abysme se domluvili na líčení a stylingu, lilo jako blázen. Než holky dorazily, zázračně přestalo, ale déšť nahradilo vlhko. Věděli jsme, že copánky nebo složité culíky nemají smysl," říká vizážistka Eva Škultétyová (32).

Od počátku měla jasnou představu, jak by finalistky měly vypadat. "Hodně sexy, žensky, přirozeně, nic umělého, takže rovné vlasy jsme s holkama žehlily a kudrny natáčely."

Fotbalovou jedenáctku si vzala do parády společně s vizážistkou Janou Khalifa (31) a Petrou Černou. "S líčením to bylo stejné - jednoduché jemně kouřové stíny, lesk na rty, nic dramatického. Aby byly holky k poznání," směje se Eva a doplňuje, že na každou modelku měly vizážistky zhruba dvacet minut času. "Byl to fofr, ale zvládlo se to."

Hadašová na střídačku nedošla

Původní seznam fotbalových krásek měla doplnit také plavovláska Lucie Hadašová (21). O focení s kamarádkami z České Miss hodně stála, ale zdravotní komplikace s operovanou nohou ji poslaly do postele.

"Už to vypadalo, že přijde, týden ležela doma po operaci utrženého menisku, ale den před focením vyzkoušela chození a zhoršilo se to. Lékař jí doporučil ležet, pokud nechce ohrozit svoji kariéru modelky," vysvětluje manažerka České Miss. "Škoda, myslela jsem, že bude na střídačce jako zraněná hráčka. Lucko, přišla jsi o hodně!" vzkazuje Hadašové Michaela Řeháková...