Šárka Ullrichová (33) známá ze seriálu Ulice se léčí ze své závislosti na drogách tam, kde kdysi Tereza Pergnerová (33)!

Blesk vypátral její přísně utajovanou léčebnu. Nachází se v Červeném Dvoře u Českého Krumlova. Představitelka feťačky Zuzany Hrubé tam už nedroguje, nepije svou whisky, ale pouze vodu!

"Snaží se, aby tu odvykací kúru vydržela. Píše si deníček. A samozřejmě absolvuje skupinové terapie s ostatními pacienty," popsal současný Šárčin stav jeden z 'důvěrníků', kterému herečka v psychiatrické léčebně svěřila svá životní trápení.

Návštěvy neměla. Pacienty doktoři přísně hlídají. Jak zjistil Blesk přímo na místě, po areálu chodí všelijací lidé a ostřížím zrakem koukají, zda někdo náhodou nefotí. Fotoreportér Blesku takhle dvakrát unikl podezření, když fotil u jezírka coby úředník zabývající se ochranou přírody.

Už je to čtrnáct měsíců, kdy Šárka poznala léčebnu v Červeném Dvoře zblízka. Byla tu na besedě coby představitelka Zuzany z Ulice, která propadla drogám. "Nechci to hrát jen o drogách. Je mi líto, že v seriálu se nemůže vykreslit důvod, proč Zuzana ty drogy začala brát," řekla tehdy MF Dnes herečka." Doporučila bych té své postavě v seriálu, aby se šla léčit," nezastírá Šárka, která zároveň prozrazuje, že sama má dobré známé, kterým drogy ublížily.

"Aby se mi seriálová realita nepropojovala s osobním životem, dávám mozku znamení těsně před klapkou seriálu i po skončení natáčení," tvrdí Ullrichová. Tohle předsevzetí se jí však splnit nepodařilo. Teď doufá v jediné: Chci být zase populární a čistá.

Otevřenou zpověď Šárky čtěte v tištěném Blesku 4.6. 2008.

Stáhněte si do mobilu zvonění
Ulice
706752 pošlete na 907 99 30
Cena SMS je 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz