"Pohybuji se v rizikovém prostředí, někomu se můžu zdát hyperaktivní, ale to pořád není důvod k takovému obvinění," tvrdil Blesku Leoš, který prý žádnou drogu ani nezkusil! Moderátora obvinění, že si pomáhá získávat energii kokainem, zaskočilo.

"To, jaké podávám výkony, nesouvisí v žádném případě s drogami. Romana Šebrleho také nikdo nepodezřívá, že by měly jeho výsledky něco společného s dopingem. Jsem ochoten to odpřísáhnout i na zdraví svého syna," řekl Leoš Blesku. S drogami prý nepřišel do kontaktu nikdy.

"Na vysoké škole leckdo kouřil marihuanu, ale já si nikdy ani nepotáhl. Možná i proto, že jsem si nikdy nezapálil ani cigaretu. Nezkoušel jsem ani LSD nebo extázi. A kokain? Ten znám jen z filmů, kde se kreditkami lajnuje bílý prášek a šňupe se srolovanou bankovkou. Na živo jsem to nikdy neviděl, i když se pohybuji v prostředí, kde se tyhle věci zřejmě dějí," dušuje se Mareš. Moderátor jako jedinou neřest přiznává pití alkoholu. "Ale ani s tím to tolik nepřeháním, těžko bych pak zvládal práci," dodal.