Seriálová Anička ve Velmi křehkých vztazích je vysloveně hodná holka, nad jejímž osudem se milovník televizního mýdlového románu dojímá.

Proto také její představitelce Haně Holišové (27) kdejaký divák radí, jak se má chovat.

"Přímo mne fascinuje, jak mi lidé, kteří mě potkávají na ulici, radí, jakým způsobem bych měla řešit situaci, ve které se ve Velmi křehkých vztazích právě nacházím. Nejprve mi doporučovali, jak se chovat k seriálovému partnerovi Petrovi, s nímž jsem v příběhu počala dítě. Pak měli starosti, jak to miminko porodím a některé divačky se i divily, když mě potkaly na ulici bez bříška. A teď už je malá Libuška na světě a zase mají starosti, jak budu dál bydlet, jestli s tím svým Petrem a aby byla Libuška zdravá. A dávají mi rady. Přitom v reálu jsem velice rázná, pokud se vyskytne nějaký problém, okamžitě ho řeším, vůbec nejsem zakřiknutá, spíš jsem docela tvrdá holka, která si nenechá nic líbit, ví, co chce a umí jít za svým cílem," svěřuje se herečka, která okouzluje Brňáky na jejich divadelních prknech v klasických hrách i v muzikálech.

 

Fotogalerie
2 fotografie


Na vdavky ani na miminko zatím nepomýšlí


"Také počítám s tím, že bych se jednou vdala a pořídila si dítě. Ale teď to určitě není pro mne na pořadu dne. Vyžívám se především na jevišti. Hraji v muzikálech, komediích, tančím, zpívám, miluji v divadle všechny žánry. Ale v poslední době snad nejraději vystupuji ve hře Čarodějky z Eastvicku, do které jsem se dostala zcela náhodou. Když Alenka Antalová otěhotněla, tak jsem vzala roli za ni. Alence přineslo další miminko plno radosti a mně zase její role."