Hvězda seriálu Pojišťovna štěstí Alena Antalová (35) jezdila rok s cirkusem!

"Lidem z maringotek" dala přednost před divadlem.

Navíc tři roky chodila s cirkusákem Jiřím Berouskem (28). Kontakty s ním ale dodnes nepřerušila. V pondělí k ní známý drezér přišel domů. A klidně se svlékl...!

"Alenka byla moje největší láska. Chodili jsme spolu tři roky. Na to se nedá zapomenout. Byl to kus života!" netají své sympatie k Antalové Berousek, který s cirkusem hostuje právě v Brně-Veveří.

Proto to také měl blízko k Antalové, která na okraji Brna bydlí s manželem Josefem Juráčkem (37) a dcerami Alenkou (2,5) a Elenkou (10 měsíců).

Fotogalerie
1 fotografie

"Ještě jim netekla voda, takže se u nás vykoupal," zdůvodnila Blesku pánskou návštěvu představitelka Aničky Krausové. "Zůstali jsme s Alenkou přátelé, kamarádím se s jejím mužem Pepou, navštěvujeme se pořád," pochvaluje si Jiří Berousek, který herečku poznal v roce 2000 při přípravě muzikálu Pinocchio.

"Alenka s naším cirkusem jezdila rok. Prodávala lístky, hrála dokonce v kapele na klávesy, když nám vypadl jeden muzikant," vzpomíná Jirka. A neopomene dodat:

"Má sex-appeal. Je to kus baby, super ženská!" Antalovou cirkus i lidi v něm nadchli.

"Nestydím se za kočovný život. Tam to byl trénink, který mě fascinoval," vzpomíná Antalová, která však nakonec ze vztahu s cirkusákem odešla.

"Ve Dvoře Králové jsem četla rozhovor s Petrou Špalkovou o divadle. Hrozně se mi zastesklo," popisuje počátek svého rozchodu a návratu do Městského divadla Brno. "Já nechtěl Alenku do ničeho nutit. Nechtěl jsem jí ordinovat život," vysvětluje Berousek.