Petr Muk (43) zastoupí na turné Ivety Bartošové (42) Daniela Hůlku (39).

Když chtěla produkce uzavřít smlouvu s Hůlkou, nezvedal podle informací Blesku slavný baryton telefony a dělal mrtvého brouka. Narychlo sehnaný Muk na záskok kývl a podepsal smlouvu na všech 13 Ivetiných koncertů.

Podle informací Blesku Muk za tři písničky na jednom vystoupení dostane 20 tisíc korun. "Všechno se nedělá pro peníze," tvrdí Muk, který si však přesto přijde na příjemných 260 tisíc korun. Z těch si ale musí platit své dvě zpěvačky a cestovní výlohy.

Autor: 

"Jsem moc ráda, že Petr na mém turné hostuje. Zpíváme spolu i překrásný duet ze Šíleně smutné princezny," raduje se Bartošová, která s Mukem zazpívá píseň Vondráčkové a Neckáře už tento pátek v České Třebové.

'Mrtvý brouk' Hůlka, který si to měl s Ivetou rozdat v muzikálových hitech Karla Svobody (+68), prý ani trošku nežárlí. Peníze ho nebolí, v restitucích získal majlant a měsíce dopředu má nasmlouvané kšefty.

"Nezvedám telefony, když neznám číslo," vysvětlil Hůlka, proč se s produkcí nespojil.

"Když měla Iveta první koncert v Boleslavi, dokonce jsem přemýšlel, že sednu na letadlo, zpíval jsem ten večer na druhém konci republiky. Nakonec jsem zjistil, že bych to nestihl," pokračoval Hůlka s tím, že alespoň na dvou Ivetiných koncertech určitě vystoupí.

Podle informací Blesku to bude v Táboře a Praze, kde produkce počítá pro Ivetu Bartošovou s pěti mužskými hosty.