Krize v manželství Matěje Rupperta (30) a jeho ženy Karolíny (30) vyvrcholila.

Jak Blesk informoval, pár se spolu již delší dobu neobjevoval ve společnosti a nyní spěje k definitivnímu rozchodu. Matěj s Karolínou spolu již nežijí.

"Dohodli jsme se s Matějem, že nebudeme nic komentovat. Žádost o rozvod ještě ani jeden z nás nepodal," řekla Blesku Karolína. O tom, jaké důvody vedly k tak rychlému rozpadu manželství, se dá podle známých pouze spekulovat.

Matěj si Karolínu bral i s její minulostí, jejíž důsledky si zřejmě neuvědomil. Zpěvačka totiž patřila ke korunním svědkyním žaloby na sbormistra Bohumila Kulínského. Mediální humbuk kolem této kauzy jejich dost vztahu ublížil. Karolína ho psychicky těžce prožívala, Matěj začal opět inklinovat k velmi svobodomyslnému životnímu stylu.

"Matěj se zhlédl v kolezích z kapely Monkey Business, kteří všichni zakládali rodiny. Sám ale na takovou zodpovědnost zřejmě neměl," řekl Blesku známý páru. "Jisté je, že Karolína byla pro vztah ochotna obětovat víc, zatímco Matějovi se moc nechtělo problémy řešit," dodal.

Objevují se i spekulace, že by se Matěj mohl vrátit ke své bývalé přítelkyni Evě Aichmajerové (29). Ta před nedávnem také přiznala konec vztahu s režisérem Adrianem Stojkovem (38).

<hr/>
Matěj se s Karolínou objevil poprvé na veřejnosti loni v únoru při vyhlašování cen Anděl Allianz. Brali se na magické datum 20. 7. 2007 a měli romantickou 'vodnickou' svatbu na řece Otavě. Od počátku roku už spolu nebyli vídáni. Zpěvák se neobjevil na premiéře muzikálu Hamlet, kde hrála jeho žena, a Karolína manžela nedoprovázela na letošní ceny Anděl.