"Jsem ve třetím měsíci a je mi úplně jedno, co to bude. Hlavně, ať je to miminko zdravé," svěřila Blesku šťastná moderátorka Jana a režisér ji doplňuje: "Je to jedno, ale já bych stejně moc rád holčičku."

Už na Mauriciu, kde Blesk slavil šedesátiny s režisérem, si byl Adamec jist, že se miminko podaří. "Na Daníkovi jsme pracovali v Egyptě a podařil se. Tak jsem si říkal, proč by to druhé nemohlo vzniknout u Indického oceánu," vysvětluje šťastný režisér, který na druhém mimču prý 'pracoval' především po ránu. "To mám nejraději," přiznal.

Jestli si i jeho druhý potomek s manželkou Janou zahraje také v Pojišťovně štěstí, je prý ve hvězdách, ale proti by rozhodně nebyl. "Záleží na scenáristce a na tom, jestli nějaká další řada seriálu vůbec bude," míní Adamec.

A jak si povede s prací těhotná moderátorka Jana? "Tak to nevím. Teď jsem na polovičním úvazku, ale mám jenom Daníka. S dvěma dětmi to asi nepůjde. Zatím to ale neřeším," říká a Adamec hned reaguje: "Konečně budu mít Janu doma. A nemusí se bát, já ji i děti uživím."