Česká miss 2007 Lucie Hadašová (22) a Playmate 2003 Vlaďka Erbová (26). Black and white, ďábel a beránek. Každá úplně jiná, obě ale nádherné a sexy. Přesto svěřily své tělo do rukou plastických chirurgů a nechaly si udělat silikonová prsa. Proč?


Česká Miss 2007 Lucie Hadašová Dlouhonohá plavovláska ze Strážnice působí křehce a romanticky. Jak ale sama říká, dokáže být i pěkně divoká! Nová prsa jí pomáhají v práci, ale v soukromí je zatím nemá kdo obdivovat... * Jak se vám líbí Vlaďka Erbová? "Líbí, je to takový můj kontrast, tmavovláska, nakrátko ostříhaná, takový ďábelský dravý typ." * Vlaďka svou kariéru odstartovala nahatými fotkami v Playboy. Svlékla byste se, kdyby vám nabídli dobré peníze? "Tak prsa bych asi ukázala, proč ne! Jen by to nesmělo působit vulgárně. Ale to říkám jen teoreticky, protože jsem pod smlouvou a nechci rozhodně rozzlobit paní Maláčovou." * Tváříte se jako neviňátko, jste taková? "Jsem Rak, citlivé znamení, ale dovedu vytáhnout drápky, a to hodně, pokud si to někdo zaslouží!" * Plastická operace je asi jedna z mála věcí, co vás spojuje s Vlaďkou, řekl bych. "To je pravda, i když jsme to měla každá úplně jinak. Vlaďka měla před zákrokem čtyřky, já o dost menší..." (směje se) * Teď už máte tři měsíce trojky, pořád je ještě jistíte ve zdravotním prádle? "Ano, nechci nic podcenit. No a když spím sama, tak si to můžu dovolit!" (směje se) * Proč jste do silikonů vlastně šla? "Měla jsem osobní i pracovní důvody. Mám teď určitě lepší pocit a více pracovních nabídek. Kdybych neměla nová prsa, těžko bych se třeba nedávno dostala na Mauricius fotit kalendáře." * Takže asi nelitujete, že jste do toho šla. "Ne! Nebyl ani jediný den, co bych zalitovala." * A až budete mít přítele, řeknete mu o plastice? "Jasně, navíc to pozná." * Když to ale nepozná, to by se k vám mohl chovat nešetrně... "Jo to máte pravdu, měl by být opatrný, abych hned zase nemusela jít na výměnu!" (směje se)
Playmate 2003 Vlaďka Erbová-Bahenská Sexy kráska, česká Halle Berry, se před pěti lety objevila nahá v Playboyi jako dívka měsíce. Dnes je úspěšnou modelkou, ale věnuje se i svému původnímu povolání manikérky. Je vdaná za hokejistu Zdeňka Bahenského, se kterým má dvouletou dceru Viktorku. * Jak se vám líbí Lucie Hadašová? "Líbí se mi. Určitě nevyhrála miss náhodou, má jemný obličej, krásné vlasy, perfektní postavu." * Vždycky jste měla pěkná velká prsa. Tak proč jste šla do silikonů? "Po porodu prsa zůstala 'dole' a měla jsem z toho psychické problémy. Můj manžel ze mě musel být dva roky úplně šílený, protože jsem nic jiného neřešila než prsa. Pořád dokola." * Bolela operace? "Měla jsem těžký porod, tak jsem asi byla na bolest připravená. Na prsa bych šla klidně ještě třeba desetkrát, ale rodit už asi nebudu." * Co vám přesně dělali? "Implantát pod svalem, modelaci a mírné zmenšení prsou. Původně jsem měla větší čtyřky, teď mám pevné trojky." * Jak jste reagovala, když jste po operaci uviděla svoje nová prsa? "Když jsem se probudila a viděla, jak jsou ta prsa vlnkatá, začala jsem vyšilovat. Museli mě na teplické klinice uklidnit, že modelace si musí sednout." * A sedla? "Každý den jsem koukala na prsa... no a po sedmi dnech si to sedlo k maximální spokojenosti." * Pomohou vám nová prsa v práci? "Když jsem chodila před plastikou přehlídky, hrbila jsem se. Nedokázala jsem prodat to, na čem jsem dřív stavěla. Teď je všechno zpátky." * Pomáhají vám silikony i v profesi manikérky? "Je fakt, že muži ke mně občas přijdou na manikúru, poprvé v životě, protože je zajímá, jaké to je, když jim playmate dělá nehty!" * A přijdou si na své? "Kdepak! Chodím do práce jako normální holka, zásadně žádné hluboké výstřihy, nic sexy. V práci jsem manikérka, ne modelka."
Silikonové průkopnice v Česku Diana Kobzanová (26) Zvětšení ňader podstoupila v roce 2005 společně s kamarádkou Katkou Průšovou. Nechala si udělat decentní dvojky až trojky, "Příliš velká prsa by na mě vypadala vulgárně," nechala se slyšet Diana. Klára Medková (24) "Byla jsem zakomplexovaná, že mám malá prsa. Katka s Dianou mě do toho tak trochu uvrtaly," vysvětluje své pohnutky pro plastiku, kterou podstoupila v roce 2005. Hana Mašlíková (25) Modelka a moderátorka nočního pořadu Sexy šance na Primě si nechala loni udělat ze dvojek mohutné čtyřky. "Nedala jsem ale na rady lékařů, prsa moc zatěžovala a jedno ňadro se mi zdeformovalo, tak jsem musela na opravu," přiznala před pár dny. Reoperaci má úspěšně za sebou. Kateřina Hamrová (40) Dlouhé roky kojení obou dcer spojené s účinky gravitace se podepsaly na ňadrech známé moderátorky. Proto si v roce 2006 nechala vymodelovat nové mohutné čtyřky, na které je dnes náležitě hrdá. Jitka Kocurová (29) Krásná vicemiss z roku 1999 nebyla spokojená se svými nenápadnými jedničkami. A tak šla pod kudlu už v roce 2003. Prsa si nechala 'přifouknout' do trojek. A není divu, že ji obsadili do role sexbomby Pamely v Účastnících zájezdu... Kateřina Průšová (24) Na zákrok šla společně s Dianou Kobzanovou v lednu 2005. Lákaly ji proporce sexbomby, tak vsadila na ňadra dmoucí velikosti plných trojek. "Nebavilo mě chodit po mole s nulkami," prohlásila po operaci. Petra Minářová (30) Od konce listopadu loňského roku se chlubí novými silikonovými ňadry také Miss ČR 1996. Nechtěla působit vyzývavě, a proto si nechala udělat jen decentní dvojky. Teď ale trochu lituje, že nešla do větších rozměrů.