Jak se dožít pomocí kombinací jídel 120 let, prozradila na křtu kuchařky ve stylu anti-aging moderátorka Lejla Abbasová (27). Její styl ovšem vydrží jen málokterý žaludek. "Snídala jsem sledě s hořčičnou omáčkou, jogurt a avokádo," prozradila Blesku. Střevními problémy po podobných kombinacích prý netrpí. "Vrátila jsem se z Afriky. Kvůli vraždám a nepokojům v Keni jsem strávila tři týdny v Nigérii a jsem odtud na ledacos zvyklá," tvrdila. Z jídel, která se jako zdravá představovala na párty, vyzkoušela úplně všechna. Na jejím talíři se tak objevily tři druhy různě upraveného masa, čočka i salát s majonézou.
Lejla Abbasová: Má žaludek jako kachna
(autor: )
Zpět
na
Lejla Abbasová střevními problémy rozhodně netrpí. Nahlédněte do jejího jídelníčku