Českým hvězdným nebem otřásá vlna nevěr a podvádění. Vyměňují se manželky, pěstují se milenky. Svoje by o tom mohla vyprávět manželka zpěváka Pepy Vojtka - lídr skupiny Kabát vsadil na jistotu a 'nabrnkl' si rovnou její nejlepší kamarádku. Libuška Vojtková ale zdaleka není sama, komu kolegyně odloudila manžela.


Tereza Maxová: Nordickou krásu vystřídala mulatka Nepříjemný rozchod prožila i světoznámá česká topmodelka Tereza Maxová (35). Její manžel, tenista Frederik Fetterlein (38) opustil nejen Terezu, ale i jejich společného syna Tobiase Joshuu (5), a to všechno kvůli půvabné mulatce, dánské zpěvačce Saseline Sorensen z dívčího dua Soap. Sorensen je pravým opakem Maxové a to podle novinářů hrálo při výměně partnerek největší roli. Teď už všichni vědí, že kvůli jedné pitomé divoké kočce ztratil Terezinu oduševnělou nordickou krásu. Krásná topmodelka už ale po zrádném manželovi nesmutní - novináři ji nedávno nachytali v náručí pohledného milence.
Jana Krausová: Nejslavnější partnerská rošáda Velmi elegantně vyřešili své manželské trable moderátor Jan Kraus (54) a herečka a výtvarnice Jana Krausová (52). Kraus svou ženu nejprve opustil - kvůli herečce Ivaně Chýlkové (44). Ta kvůli němu nechala pro změnu herce Karla Rodena (42). Zrazení partneři se ale dlouho netrápili. Za krátký čas vznikl v českém showbyznysu nový pár - Karel Roden a Jana Krausová. Dnes spolu všichni zúčastnění normálně komunikují, byť je Jana stále ještě oficiálně Krausovou manželkou.
Libuška Vojtková: Podváděl ji s nejlepší kamarádkou Milostný debakl prožívá v těchto dnech manželka rockera Pepy Vojtka (42) Libuška (26) - její drahá polovička ji podvádí s její nejlepší kamarádkou, tanečnicí Jovankou Skrčeskou (28)! Velká láska tak nezadržitelně spěje k rozvodu. "Asi nešlo o nějaký dlouhodobější partnerský vztah, prostě mi s ní jenom zahýbal. Šlo o pouhý mimomanželský sex," řekla Nedělnímu Blesku zhrzená Libuška. Její exkamarádka, s níž už se Vojtek stihl objevit i ve společnosti, ale tvrdí něco jiného. Na otázku, zdali jsou s Pepou skutečně milenci, odpověděla: "Ano, jsme spolu." Detaily už prozradit nechtěla, ale to je pochopitelné, protože slečna Skrčeská je zkrátka 'ta, co to zavinila', a to je nemilé. Rozvod je už jasná věc, návrh podal ze své iniciativy Vojtek a šeptá se, že to nebude nejlevnější rozchod. Libuška už totiž má - jako bývalá manželka zpěváka Daniela Hůlky - s majetkovým vypořádáním po rozvodu praxi.
Libor Bouček: Hned po svatbě mi nasadila parohy Moderátor Libor Bouček (27) zažil přesně opačnou situaci - jeho manželství skončilo poté, co ho žena podvedla s podnikatelem a hlavní figurkou reality show Nevěsta pro milionáře Janem Novotným (29). Manželství Libora a o čtyři roky starší moderátorky slovenské televize Marianny Ďurianové (31) nevydrželo ani půl roku. Pak mu krásná Marianna nasadila parohy. Svoji nevěru se snažila zpočátku krýt, ale nakonec ji usvědčily fotografie bulváru a musela s pravdou ven. Za necelý rok tak po svatbě následoval rozvod. Boučkovi nezbylo nic jiného, než se s humorem titulovat nejslavnějším paroháčem Česka. O rozvodu mluví jako o ztrátě ideálu. "Musel jsem se vyrovnat s tím, že už nesplním to, co jsem vždycky v životě chtěl - oženit se jen jednou a na celý život, jako tomu bylo u mých rodičů. To mě mrzelo a mrzí. V soudní síni jsem si připadal trapně, jeden z mých životních ideálů prostě padnul, ale to je realita," vzpomíná na nepříjemné období své životní krize Bouček.
Jennifer Aniston: Jeho šaty věnovala na charitu "Když vás láska opustí, nechte si otevřené srdce," řekla americká herečka Jennifer Aniston (39) poté, co se jí rozpadlo manželství s neméně slavným hercem Bradem Pittem (44). Ten ji vyměnil za úspěšnější kolegyni z branže Angelinu Jolie (32), do níž se zamiloval při natáčení filmu Pán a paní Smithovi. Vzápětí se s Jennifer rozvedl. Ta přiznává, že to pro ni bylo nejhorší období života. I když jí přátelé radili: "Musíš dál, přestaň být smutná, zapomeň na něj", nedokázala to. "Cítila jsem, že se smutek musí vysmutnit, jinak se ho do smrti nezbavím. Zavřela jsem se na několik hodin v koupelně a bulela do vody," vzpomíná dnes. Definitivní tečku za vztahem se jí podařilo udělat teprve tím, že veškeré Bradovo oblečení věnovala na charitu. Několik tašek Pittových luxusních hadýrků odnesla i do second handu v kalifornském Burbanku. Její heslo by tak mohlo znít: Ve skříni si musíte udělat místo pro věci nové lásky!