Kulatiny oslavila loni den před svými oficiálními narozeninami 24. září. „Vlastně to bylo skvěle načasované, začala jsem slavit jako devětačtyřicetiletá, v půlce mejdanu byla půlnoc a přehouplo se to do padesátky. Tancovala jsem asi do tří do rána a hodně dlouho necítila nohy,“ přiznala Blesku Klára, která si na nový věk začínající pětkou stále nemůže zvyknout.

„Bojuji s tím, ale ne úplně v negativním slova smyslu. Vnímám, že je tady nějaká transformace, nějaký přerod, jiný vnímání věcí, a že i lidi mě jinak vnímají. Přitom v mé hlavě je mi 28, maximálně 30, víc mi není, ale lidi mě vnímají jinak a já se s tím musím pořád srovnávat. Pořád se hledám a říkám si, kde je ta Klára, které je padesát,“ netají se Doležalová

Video
Video se připravuje ...

Klára Doležalová Markéta Reinischová

„Je to takové zvláštní, je to každodenní konfrontace sama se sebou. To, jak z venku vypadám, je vnitřním nastavením, na kolik se cítím. Nedávno jsem potkala Verunku Freimanovou, která je narozená ve stejný den jako já, ale je o 18 let starší a vypadá fantasticky. Když jí vidím, tak křičím jupí, kde je ta šedesátka, sedmdesátka,“ dodala se smíchem půvabná brunetka, která je maminkou dcer - Natalie (21) a Mii (14). 

Fotogalerie
20 fotografií