Čtrnáctý únor patří svatému Valentýnovi a kdokoliv, kdo má zrovna partnera, se tento svátek snaží trávit právě po boku milovaného. Sharlota Blakk stihla ještě den před svátkem zamilovaných obejít pár akcí, oděná stylově v růžové – od hlavy až k patě.

Přímo na Valentýna pak ale vyrazila dech svým příznivcům na sociální síti, když jim popřála šťastného Valentýna. Na tom by jistě nebylo nic divného, ale nutno dodat, že na fotce už shodila veškeré veselé a rozverně barevné převleky a svlékla se jen do spodního prádla.

Díky smyslné póze na posteli navíc vynikla i její skvělá postava, a tak se opravdu bylo na co dívat. Sama přitom vždy tvrdila, že na modeling se kvůli nízkému vzrůstu necítí. Jisté je, že sexy snímkem určitě udělala radost mnohým pánům.

Otázka ale je, zda potěšila i svého manžela Lukáše Jirkovského, kterého si vzala v roce 2022. Pokud byli zrovna spolu, nezůstalo jistě jen u prohlížení prádélka. Sama rapperka, kterou můžeme vídat také v Divadle Broadway v muzikálu Okno mé lásky, ovšem dělá tajnosti. 

„Zatím jsem si tam nechala volníčko, takže když bude hezky, půjdu na procházku,“ uvedla pro Expres.cz tajemně, jaký má na svátek zamilovaných vlastně program. Tvrdila ale, že s chotěm určitě slavit budou.

 

 

Video
Video se připravuje ...

Rapperka Sharlota: S manželem se spojila srdcem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
47 fotografií