Diváci neuslyší jeho legendární pozdrav „Dobrou chuť, pokud právě obědváte“, kterým začínal svůj pravidelný nedělní pořad Volejte řediteli. Leda by tedy oběd modifikoval na večeři. Železný bude totiž hostem speciálního dílu soutěže Na lovu: 30 let s Novou, který se objeví v nedělním narozeninovém programu mimořádně již v 18:10.

Jeho děti

Blesk už o jeho účasti v tomto pořadu informoval, avšak až teď televize odhalila snímek z natáčení. Vedle moderátora Ondřeje Sokola (52) je s Železným také současný generální ředitel TV Nova Daniel Grunt (47). Mezi soutěžícími budou bývalé novácké hvězdy jako Slávek Boura (59) s Markétou Mayerovou (56). „Bylo to krásný, řekl bych až dojemný. Ti soutěžící byli spjatí s tou érou Vladimíra Železného a byly to takové jeho děti,“ svěřil se moderátor Sokol.

„Zeptal jsem se ho, jestli někdy viděl Na lovu a jestli by si ten pořad nechal. Jeho odpověď mě potěšila, ale chtěl bych, aby si ji diváci poslechli až přímo v pořadu,“ nechtěl nic prozrazovat dopředu.

Video
Video se připravuje ...

Bývalý šéf Novy Vladimír Železný: Televizi si pouštím zřídka... Luboš Procházka

Zdar Hvar

Po speciálu Na lovu se mohou diváci TV Nova těšit na speciální Televizní noviny, v nichž se mají objevit i bývalí moderátoři Zbyněk Merunka (73), Pavel Dumbrovský (66) či Nicol Lenertová (49). Hned po nich pak odstartuje zbrusu nový komediální krimiseriál Policie Hvar, což rozpoutá drsný seriálový trojsouboj s ČT (Smysl pro tumor) a Primou (Sedm schodů k moci).

A dnešní půlnocí počínaje se na obrazovky vrátí perličky z třicetiletého archivu nejúspěšnější komerční televize v Česku, jako např. GO- -GO šou, Zlatíčka, Čundrcountryshow, Nova sobě a mnoho dalších.

BLESK Víte, že...

  • Pořad Volejte řediteli se vysílal 10 let, v roce 2003 – po odvolání Vladimíra Železného z postu ředitele TV Nova – byl nahrazen pořadem Volejte Novu.

Fotogalerie
57 fotografií