Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejšílenější momenty vztahu Hanychové a Soukupa: Rychle a zběsile po česku!

/
  • Agáta Hanychová už netvoří pár s Jaromírem Soukupem.
    4. září 2023 ● 05:00

    První zajiskření, první dovolená, rychlé těhotenství, společná dcera, poslední dovolená a následný rozchod. Tak by se dal do jedné věty shrnout vztah mezi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírem Soukupem (54). Jak rychle začal, tak rychle skončil. Zde je přehled nejzásadnějších momentů jejich soužití. 

  • 1.

    První zajiskření v přímém přenosu – 4. června 2022

    Pomyslná jiskra mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem přeskočila, když si ji podnikatel pozval do svého pořadu Instinkty Jaromíra Soukupa. Agáta tehdy přišla rovnou od bazénu s velkým výstřihem a v džínové minisukni. Moderátor z ní byl paf a sotva lapal po dechu. V přímém přenosu spolu začali flirtovat a jako bonus si ji Soukup pozval hned druhý den do dalšího pořadu.

    Agáta v pořadech Jaromíra Soukupa
    Autor: reprofoto TV Barrandov

  • 2.

    Odhalení vztahu – 19. června 2022

    Uběhly přesně dva týdny a z nevinného flirtu vznikl vztah. „Ano, máte správné informace,“ přiznala Blesku v polovině června zamilovaná Agáta s tím, že skutečně chodí s majitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem.

    Premiéra filmu Jan Žižka: Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
    Autor: Blesk:CNC / Pavel Machan

  • 3.

    První společná dovolená – 19.  červen 2022

    Ještě ten den je fotografové Blesku načapali, jak přiletěli ze své první romantické dovolené ze španělské Malagy, kde Soukup vlastní apartmán. V tu chvíli už nebylo třeba nic zapírat. Fotky milenců, kteří se objímají a líbají v příletové hale na letišti, mluvily samy za sebe.

    Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na pražském letišti
    Autor: CNC_Renata Matějíčková, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát

    Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na pražském letišti
    Autor: CNC_Renata Matějíčková, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát

  • 4.

    Těhotenství - 19. září 2022

    Začátek milostného vztahu mezi Hanychovou a Soukupem byl natolik intenzivní, že se začalo spekulovat o tom, že je Agáta v jiném stavu. A skutečně! Hanychová si počkala na potvrzení těhotenství od lékaře, než oznámila radostnou novinku. „Jsem těhotná,“ přiznala Blesku. Do jiného stavu tak musela přijít jen pár týdnů po seznámení se Soukupem.

    Agáta Hanychová v těhotenství hubne
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Porod dcery Rozárky – 11. dubna 2023

    Ač měla Agáta Hanychová termín porodu určený na své narozeniny, tedy na 28. dubna, miminko se rozhodlo přijít na svět o něco dřív. „A je to!“ okomentovala narození dcerky Rozárky trojnásobná maminka Agáta. Novopečený otec Jaromír Soukup byl u porodu a dle strhaného a vyčerpaného výrazu z prvních momentů po narození jejich společné dcery vypadal, jako by rodil místo Agáty on.

    Agáta se chlubí svou Rozárkou.
    Autor: Instagram

    Jaromír Soukup u porodu nechyběl.
    Autor: Instagram

  • 6.

    Spekulace o rozchodu - 28. srpna 2023

    Agáta využila situace, že má Jaromír Soukup v Marbelle apartmán a na téměř celé letní prázdniny se tam nastěhovala. Střídavě tam byla s ním, se všemi dětmi, bez starších dětí nebo všichni společně. Jen co se ale z dvouměsíční dovolené vrátila, začalo se šuškat o krizi ve vztahu. Soukup se totiž vracel domů dřív než Agáta s dětmi, navíc každý do svého obydlí. Jaromír je navíc ani nebyl vyzvednout na letišti. „Jaromír je u sebe, já jsem tady. My si od sebe potřebujeme odpočinout,“ přiznala nakonec Agáta s tím, že o rozchod se rozhodně nejedná a je furt zadaná.

    Hanychová a Soukup zprávy o rozchodu popírají.
    Autor: Instagram

  • 7.

    Rozchod - 3. září 2023

    Uplynul ale týden a spekulacím je konec! Hanychová s bolestí v srdci kápla božskou a přiznala, že se s Jaromírem rozešli. Jejich láska tak trvala přesně rok a tři měsíce. Rozchod navíc přišel krátce poté, co Soukupa zadržela policie kvůli údajnému užívání a držení drog. Negativní testy na drogy ale nakonec podnikatele osvobodily.

    Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi,“ oznámila Hanychová rozchod na sociální síti.

    Agáta Hanychová oznámila rozchod s Jaromírem Soukupem na sociální síti.
    Autor: Instagram

    Video
    Video se připravuje ...

    Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost Tomáš Ksandr

    Fotogalerie
    105 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy