Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Novopečená jubilantka Dagmar Havlová (70) a její cesta k dokonalosti: Od »Holky na zabití« po nejkrásnější dámu!

/
  • Novopečená jubilantka Dagmar Havlová (70) má za sebou dlouhou cestu k dokonalosti.
    23. března 2023 ● 18:45

    Za dob prezidentování Václava Havla (†75) byla světovými médii označována za nejkrásnější první dámu zeměkoule. Zpočátku ale Dagmar Havlová-Veškrnová, jež včera oslavila 70. narozeniny, musela čelit kritikám kvůli svému stylu.

  • 1.

    V anketě časopisu Cosmopolitan se umístila v první desítce jako žena s nejhorším stylem. A to především kvůli svému účesu, minisukni a neproniknutelným slunečním brýlím. Filmová Holka na zabití přitom po svém sňatku s prezidentem přinesla na Hrad i na veřejnost dávku svěžesti a uvolněnosti. „Najdou se lidé, kteří mi chtějí vytvářet takzvanou image. Jsem ale velký individualista a nesnesla bych, aby mou podobu vytvářel někdo jiný,“ prohlásila před lety pro MF Dnes sama Dagmar Havlová.

     

     

  • 2.

    Silný make-up

    Módní kritici soudili, že se občas sice strefí do stylu, který jí vyhovuje, většinou ale prvky oblečení kombinuje nevhodně. „Líčení u paní Havlové je v pořádku, jen mi vadí její výrazné rtěnky. Místo křiklavé červené bych jí doporučil jemnou barevnou linii s tóny do béžova a do hněda, například řadu Lancôme nebo Shiseido,“ prohlašoval tehdy vizážista Ivo Špes (†54) s tím, že první dáma často »ujede« a pak je vidět silný make-up.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy