Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lucie Vondráčková slaví 44: Lásky slavné plavovlásky! Srdce jí dali sportovci i umělci

/
  • Lucie Vondráčková nikdy neměla nouzi o muže...
    Aktualizováno - 6. března 2024 ● 08:51
    8. března 2023 ● 05:00

    Zpěvačka Lucie Vondráčková, která slaví 8. března své 44. narozeniny, patří mezi ženy, které mají smůlu na partnery. Ne a ne si najít toho jednoho osudového muže! A i když slavná pěnice nepatří mezi dámy, co své milence často střídají, její postelí však již prošlo několik slavných a vlivných mužů...

    Přestože zpěvačce na věku partnerů podle všeho nikdy nezáleželo, opečovávala si jak muže o něco starší, tak i mladé zajíčky, jedno měli její partneři společné: až na výjimky se většinou jednalo o talentované sportovce. A také má slabost pro může, kteří mají křestní jméno Tomáš! Podívejme se společně na její (alespoň ty veřejně známé) lásky...

  • 1.

    Michal Dlouhý (54), herec

    První vážný vztah navázala Lucie Vondráčková s charismatickým hercem s podmanivým hlasem, představitelem mnoha pohádkových princů - Michalem Dlouhým. Dvanáctiletý věkový rozdíl nakonec stál za rozpadem tříletého vztahu. Zatímco mladá Lucie měla teprve kariéru před sebou a chtěla vyprodávat koncertní haly, Michal se už plánoval spíše usadit a mít rodinu. 

    „Naše cesty se začaly rozcházet. V dobrém jsme se domluvili, že bude lepší, když se rozejdeme. Já bych ji brzdil a zároveň se trápil, že si nemůžeme budovat hnízdečko,“ vysvětlil tehdy v rozhovoru pro Xantypu. Později si liboval, že je dobře, že jeho současná manželka Zuzana, které řekl své „ano“ v roce 2006, a se kterou má dvě dcery, není z umělecké branže. S Lucií se dodnes přátelí.

  • 2.

    Tomáš Ujfaluši (44), fotbalista

    S pohledným fotbalistou měla Lucie, která se nikdy netajila svou slabostí pro sportovce, krátký románek, o kterém se ani moc nemluvilo. Dvojice ho totiž držela po pokličkou, a byl to sám Tomáš Ujfaluši, kdo jej přiznal - tedy, až po jeho skončení. „Párkrát za mnou byla, ve Florencii i pak v Madridu. Ale byl to pouze nezávazný románek,“ vyjádřil se lakonicky o jejich dostaveníčku.

    Ujfi, jak mu kolegové fotbalisté přezdívali, se v té době sice rozváděl s manželkou Kateřinou (na snímku), pletkami s plavovlasou zpěvačkou se neopomněl pochlubit všem přátelům. Pojmout Lucii za svou oficiální přítelkyni ale nikdy neměl v plánu... V té době ostatně platil za velký sexsymbol a ženy střídal častěji nežli ponožky...

  • 3.

    Tomáš Verner (36), krasobruslař

    Ve vztahu s talentovaným krasobruslařem Tomášem Vernerem, co byl desetkrát mistrem republiky, a zazářil mimo jiné i ve StarDance, se stalo kamenem úrazu jejich pracovní nasazení. Oba se věnovali své kariéře a na lásku už tak nějak nebyl čas - přestože Lucie byla zjevně zamilovaná až po uši a pěla na něj jenom samá superlativa: „S Tomášem si skvěle rozumíme a je to jeden z nejinspirativnějších a nejvtipnějších lidí, co znám.“

    Tentokrát to ale byla Vondráčková, kdo už toužil po dětech, zatímco o tři roky mladší krasobruslař to viděl jinak. „Chtěla udělat ve vztahu další krok, vdát se a mít děti. Já v tomhle stadiu nebyl. Ale byl to vztah na dálku, takže jsme toho společně moc neodžili,“ nechal se tehdy slyšet známý krasobruslařský šampion. Rozchod proběhl v klidu a bez skandálů.

    Stejně jako Dlouhý, i Verner je dnes šťastně ženatý - svou thajskou partnerkou Tammy Sutanovou pojal za manželku v létě 2020. V září téhož roku se radoval z prvorozeného synka.

  • 4.

    Tomáš Plekanec (40), hokejista

    Další sportovec, kterého si Lucie mohla „odškrtnout“, byl hokejistou. Třetí Tomáš v řadě se do Lucie zamiloval na první pohled. Seznámili se v létě roku 2010 a o rok později si řekli své „ano“. Tenkrát se zdálo, že je to mezi nimi skutečně idylické. Před oltářem si slíbili, že spolu budou až do smrti, a dlouho dobu to tak i vypadalo. Lucie porodila dva syny, přestěhovali se do Kanady, a zatímco on hrál hokej, ona se snažila o hereckou kariéru, zahrála si v několika nepříliš úspěšných komediích, z nichž některé její partner dokonce finančně podporoval.

    Ani společní synkové Matyáš (11) a Adam (7) nebyli dostatečným pojítkem pro vztah jejich rodičů. Slavní manželé se postupně odcizili a došlo to tak daleko, že si Tomáš Plekanec našel novou Lucii, tenistku Šafářovou (36). Vondráčková se odstěhovala z Montrealu a následoval dlouho se táhnoucí rozvod - několik let se dokázali dohodnout na majetkovém vyrovnání. Zpěvačka sice podepsala předmanželskou smlouvu, ve které se předem zřekla peněz, které její manžel vydělal po svatbě, během rozvodu si to však rozmyslela a žádala kromě alimentů pro syny i třeba kompenzaci za ztracenou kariéru a výživné pro rozvedenou manželku...

    Zatímco Lucie odhalila smutné detaily jejího soužití s Plekancem, například to, že s ním čekala holčičku, ale bohužel potratila, Plekanec a Šafářová vypadali - a stále vypadají - jako reklama na štěstí. V září 2021 se vzali a mají spolu už i dvě děti, dcerku Leontýnku (3) a synka Olivera (v květnu 1).

  • 5.

    Marek Peksa (33), hokejista

    Přestože po rozchodu s Plekancem ji média spojovala prakticky s každým mužem, který kolem ní prošel, s urostlým hokejistou Markem Peksou to bylo možná trochu víc. Nejenom proto, že tohohle svalnatého fešáka s charismatem na rozdávání obsadila do svého nového videoklipu, ale také s ním měla mít krátkodobý románek. To ostatně dosvědčili i fotoreportéři Blesku, kteří ho přistihli při odchodu z jejího bytu, kde strávil dvě noci, během kterých se asi nevěnovali hraní pexesa...

    S Peksou Vondráčková dokonce seznámila i své syny. I hokejista má totiž dítko z předchozího manželství. „Líbí se mi na něm, jak je to skvělý táta, naše děti si rozumí,“ usmívala se Vondráčková. Peksa však ze své rychle nabyté slávy tak nadšený nebyl. „Kluci v kabině se mi trošku smáli,“ prohlásil svalnatý fešák. „Dcera je ale jedinou ženou mého života,“ zdůrazňoval.

  • 6.

    Petr Vojnar (46), moderátor

    Patrně nejpodivnější vztah měla Vondráčková s moderátorem a někdejším zpěvákem skupiny T-Boyz Petrem Vojnarem. Podle některých šlo jenom o předem promyšlené „píárko“. Netrávili spolu ani Vánoce, ani Nový rok (Vojnar se dokonce krátce před vánočními svátky nechal slyšet, že to s Lucií ještě ani nestihli probrat...). Dokonce i na předávání Českých slavíků dorazila Lucie sama. „Bereme ho jako kamaráda,“ šokoval tehdy zpěvaččin táta Jiří Vondráček (72), který se s partnerem své dcery ani po půlročním randění nesetkal.

    Vojnar, jenž beze studu vtipkoval na téma sexu s Lucií a říkal, že není na dlouhé předehry, později otočil. „Už se k té akci nebudu vyjadřovat. Udělal jsem chybu, že jsem byl upřímný, takže raději budu mlčet,“ odsekl v březnu 2022 na dotaz Blesku, zda vztah s Lucií ještě vůbec pokračuje. Už to, že o jejich romanci vyjadřoval jako o „akci“, možná leccos naznačovalo. Také Lucie byla stručná. „Někdy se to tak stane. Z lásky je přátelství. Zažili jste to?“ posteskla si na své facebookové stránce. 

  • 7.

    Zdeněk Polívka (24), MMA zápasník

    Dnes už se ale samotou netrápí. Posledním úlovkem známé pěnice je totiž pohledný MMA zápasník Zdeněk Polívka, jenž je o 19 let mladší nežli ona. Oba zprvu svůj vztah popírali. „Doslova se strhla lavina zájmu o mé soukromí. A i když se někomu mohu zdát jako exhibicionista, tak si své soukromí hlídám a o nějakou pozornost věru nestojím,“ bránil se urostlý bijec. Lucie však byla viděna, kterak za ním dochází do jednoho pražského klubu, kde Zdeněk pracuje jako vyhazovač, a nijak se netajili vzájemnými city... a klidně se na veřejnosti líbali.

     

    Později proto Polívka kápl božskou. Rozpovídal se o jejich romanci, která podle všeho trvá od podzimu loňského roku. „Nebydlíme spolu, ale jsem u ní velice často. Na tom vztahu je mimo jiné hezké, že si nemusíme nic říkat. Ono to vždycky všechno tak nějak vyplyne samo,“ citoval jej deník iDnes na konci února a prozradil, že si společně pořídili i pejska z útulku, fenečku jménem Dita, křížence huskyho a vlčáka. Tak snad jim tato láska vydrží co nejdéle!

  • 8.

    Galerie

    Jak tomu bude v životě Lucie Vondráčkové dál, to ukáže až čas. Zda vydrží po boku svého současného přítele, anebo jí osud přivane do života někoho jiného... To se musíme nechat překvapit. Koneckonců je ještě mladá a velice půvabná, čtyři křížky na krku by jí rozhodně nikdo netipoval... a na nezájem opačného pohlaví si určitě nemůže stěžovat!

    VIDEO: Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

    Video
    Video se připravuje ...

    Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora! 

    Fotogalerie
    96 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy