Do Thajska odletěla Jitka Schneiderová s přítelem Lukášem před několika dny a není vyloučené, že jim střechu nad hlavou poskytl Jiří Macháček, který tam vlastní domek. Oba dva totiž byli hosty na tajné a velmi netradiční svatbě Petry Ondříčkové, která byla první manželkou režiséra Davida Ondříčka a mají spolu syna Rudolfa (16). Petra během místního obřadu řekla ANO příteli Pavlovi. 

Kromě polibku došlo i na společné kouření ubalené cigarety a další netradiční rituály, které oblíbená herečka zdokumentovala a snímky ukázala na sociální síti.„Moji milí, spoustu lásky na věky věků! Petra a Pavel. #svatbasnů,“ okomentovala obřad herečka, která se pochlubila i společnou fotkou. "Nejlepší svatba, jakou jsem kdy zažila. Děkujeme kamarádi," napsala k dalším snímkům z obřadu, mezi kteými nechybí ani detail zvláštní cigarety, která byla zřejmě připravená pro novomanžele.

 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Macháček a jeho nemovitost v Thajsku! Už skoro 3 roky chátrá. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Ale vždyť kluci z kapely… To máš z toho života, jakej vedeš! Viděl jsem film před týdnem a zase se tak smál. Zdravím oba,“ okomentoval snímek moderátor Míra Hejda (39). 

Známý režisér se s Petrou za svobodna Štichovou oženil v roce 2002, poznali se při natáčení jeho debutu Šeptej. Pak společně pracovali na filmu Samotáři. Ondříček od Petry odešel v době, kdy měl románek s herečkou Klárou Issovou (43). Ten ale po nějaké době skončil a David začal randit s její sestřenicí Marthou (41), se kterou má dcery Františku (10) a Emílii (4) a v roce 2021 se stali manželi. 

Fotogalerie
49 fotografií