Úplně poprvé se o svém jiném stavu pochlubila rodičům. „Ostatním až po prvním screeningu a genetice,“ přiznala Švantnerová na sociální síti. Do světa tak pustila novinku na začátku druhého trimestru. První trimestr rozhodně nebyl procházkou růžovým sadem. Trpěla nevolnostmi i zvracením. „Vše mě potkalo, ale musím říct, že to nebylo tak hrozné. 2. a 3. měsíc jsem měla nevolnosti a nechuť k jídlu. Ale ne každý den a vždy jen chvilkově. Podle mě byly nejhorší výkyvy nálad, vše bylo jako na houpačce,“ zhodnotila modelka své první týdny těhotenství.

Nikol čeká holčičku, po které toužila. „Zklamaná bych nebyla nikdy. Ale ano, holčička byla takový můj sen, ale stejně šťastná bych byla i z chlapečka,“ prozradila s tím, že nejdůležitější je, že je miminko zdravé a v pořádku. Jméno už měli s partnerem vybrané od samotného začátku, ale prozradí ho až po porodu dcerky. Ten by měl proběhnout začátkem jara, porodnici si vybrala ve FN Olomouc. Přesný termín porodu si ale modelka nechává pro sebe.

„Nerada bych něco zakřikla. Přála bych si porod přirozenou cestou, ale malá a tělo si řekne. A jak to má být, tak to také bude. Samozřejmě mám strach, ale zároveň se těším. Chtěla bych předporodní kurz a být trochu připravená,“ svěřila se v instastories Švantnerová. Pro holčičku má zatím připravenou malou výbavičku. A sice - textil, vanička, židlička, kosmetika, oblečení, hračky, ostatní prý pořídí za pochodu.

Modelka, která si bedlivě hlídá figuru, zatím přibrala devět kilogramů. Není to na ní ale vůbec vidět. Nejen laik si všimne jen zvětšeného poprsí a krásně zakulaceného bříška. A to si pravidelně dvakrát denně maže, aby zabránila nechtěným striím.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Švantnerová: Slova o tajemném příteli! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
57 fotografií