Herečka před časem Blesku prozradila, že má období, kdy nedokáže odolat sladkému. 

Došlo to tak daleko, že se ve tři ráno probudím, jdu do lednice a sním třeba tiramisu, co jsem dostala v restauraci, nebo marmeládu,“ tvrdí Dagmar, na které nějaké to kilečko opravdu není vidět. Ale jako většina žen je se svou váhou nespokojená. 

No a Vánoce tomu rozhodně nepřidaly. „Tento rozhovor se točil s tím skvělým vaječňákem v zádech lehce. Naopak těžce se budou shazovat ta kila navíc. Protože i letošní cukroví se všem, kdo mi ho přinesli, moc povedlo. Tak jak si to říkáme každý den? „od zítřka už se nebudu cpát“. A příští týden si řekneme, kdo to vydržel, ano? Krásný Svatoštěpánský den. Aha! Kachna. A safra,“ svěřila se Havlová na sociální síti, během rozhovoru pro Showtime. 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Dagmar Havlová exkluzivně pro Blesk: Přejídání kvůli stresu a dohoda s krejčovou! 

Okamžitě jí začaly uklidňovat její kamarádky. „Jsi tak vtipná. S noblesou Hvězdnou. P.S. S oblohou… zeleninovou si kachnu dej a klidně, každý den. Jelikož na vlastní oči jsem Tě viděla a mohu říct: Jsi krásnější než růže. Jsi TOP štíhlá a fakt KŮŽE,“ zarecitovala si herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (48). 

Na vánoční kila si postěžovala i Monika Absolonová (45). „Až skončí tyhle svátky, tak bych moc chtěla poděkovat tomu, kdo vymyslel tepláky na gumu… zavtipkovala zpěvačka. 

Cha cha! Mě už i ta guma škrtí!“ neodpustila si bývalá první dáma. 

Fotogalerie
52 fotografií