„…a tak jsme Vám chtěli něco říct,“ začala Kokešová tajemně na svém instagramu, ale vzhledem k tomu, jaká fotka tento status doprovázela, bylo vše vlastně jasné. Modelka je na ní totiž zachycena, jak se chlubí krásným zásnubním prstýnkem.

„I said yes,“ napovídal i hashtag, co bychom přeložili do češtiny jako zvolání: „Řekla jsem ano.“ Vše pak doplnilo ještě datum 22. 10. 2022. Právě v tento den se podle všeho Karolínin partner David Snášel vyslovil. Dvojice spolu ostatně chodí už pět let, a tak se podle všeho nejedná o ukvapené rozhodnutí, ale o logický další krok ve vztahu.

Rodačka z Brna, kterou na instagramu sleduje 128 tisíc lidí, se také svěřila s tím, jak žádost o ruku vlastně probíhala. David ji zřejmě skutečně překvapil… „Sbal si věci, pojedeš na tajný výlet - tak znělo zadání. Moc dobře ví, co se mi líbí, co mám ráda, co mě štve, jsme tak stejní, ale přitom jiní… Není nikdo, kdo by mě znal lépe než on,“ prozradila. Samotná žádost se nakonec odehrála na balkoně při západu slunce, přičemž všude kolem se vznášely létající balóny. Zkrátka úžasná romantika…

„Podporujeme se navzájem ve všem, co si vymyslíme, nikdy jsme si nic nezakázali a společně rosteme a jdeme tou stejnou cestou. Už toho se mnou vydržel fakt hodně, ale nikdy ho to nepřešlo a nepřestal mě překvapovat. Jsem vděčná a šťastná,“ dodala šťastně Kokešová, jež se pochlubila i dalšími snímky z tajné dovolené. Partner pro ně vybral hnízdečko lásky v luxusním hotelu v Turecku.

Pár spolu chodil ostatně již v době, kdy Kokešová uspěla v soutěži krásy Miss Global 2019. Modelka pak měla i zdravotní potíže, a to poté, co podstoupila plastickou operaci. Chtěla si nechat zvětšit poprsí, s nímž nebyla naprosto spokojena, jenže s implantáty byly problémy, a tak musela nakonec »pod kudlu« hned třikrát…

Video
Video se připravuje ...

Naštvaná misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
80 fotografií