Byla to romantika až na půdu, jak se tak říká. Novomanželé si ANO řekli na dřevěném mole u rybníka v resortu Mlýn Černovice. Za družičky jim šly starší dcery Eliška (2) a Terezka (7), kterou má Noid s druhou exmanželkou Gabrielou Dvořákovou

Nevěstu ke svatební bráně vedl tatínek za zvuku písně, kterou složil Vašek a text napsal jeho otec Václav Bárta (84). 

Jsem moc rád, že se Vašek zase žení. Já měl také tři manželky,“ usmívá se autor textů k písním pohádky Princezna ze mlejna a dodává: „Co se týče potomstva, tak to se musí ještě činit! Já mám 7 dětí, 17 vnoučat a 4 pravnoučata.“ A Noidův otec se také těší z budoucí snachy Elišky. „Měl jsem rád všechny jeho ženy, Elišku jsem si ale oblíbil obzvlášť. Moc se mi líbí, jak přijala Vaškovu dceru Terezku,“ přiznal Bárta, který prý ženy hodnotí především podle toho, jak se staví k dětem. „A Eliška je skvělá máma. A Vaškovi bych doporučil, aby s ní měl ještě další ratolesti,“ podotkl ještě zpěvákův otec. 

Video
Video se připravuje ...

Dvakrát rozvedený Vašek Noid Bárta utajil zásnuby! Tanečnice má ale jasné podmínky Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Po obřadu, který proběhl v sobotu v 11 hodin, následovala hostina a party u rybníka. Vzhledem k tomu, že Eliška kojí a Václav je abstinent, tak žádná divočina nebyla. 

Novomanželé si první svatební noc užili v nádherném apartmánu v provensálském stylu, kde je mimo jiné přímo v pokoji vana na stříbrných nožičkách. Zatímco ženich se po snídani s Eliškou a Terezkou vydal na projížďku lodičkou po rybníce, půvabná novomanželka s čtyřměsíční Aničkou v náručí se na sociální síti pochlubila jejich hnízdečkem.

„Hezčí svatbu jsem si ani nevysnila, opravdu všem moc děkuji. Jsem šťastná,“ netají se tanečnice, která si ještě včera na Instagramu změnila příjmení. Své rodné Grabcová vyměnila za manželovo Bártová. 

Fotogalerie
94 fotografií