Zatímco Lilianne dostala krásný dort s prskavkou, Josef jen milovaný zákusek - větrník a na něm malou svíčku. A právě té se v nestřeženém okamžiku zmocnil syn Quentin!

Se zapálenou svíčkou v ruce se pokoušel zažehnout ozdobnou kouli na dortu. Naštěstí si toho Ornella včas všimla a zabránila neštěstí. Je to prostě rošťák, kterého stejně jako jiné kluky v jeho věku, fascinují zápalky, svíčky a zkouší, co vše se jimi dá zapálit. 

„Dneska má moje princezna Lilianne 1. rok… každý den děkuju tam nahoru, že mi tě, holčičko moje, poslali. Všechno štěstí světa… hlavně ať si zdravá, máš furt radost ze života a jsi spokojená! A tobě, lásko Pepo, přeju taky všechno nejlepší… forever můj méďa,“ popřála veřejně svým milovaným trojnásobná maminka. 

VIDEO: Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha!

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha! Markéta Reinischová

Narozeninová oslava proběhla v rodinném kruhu a na všech bylo vidět, jak si to užívají. Koktovi na sociální síti popřálo na tři stovky přátel. I když je mu už 65, vypadá mladší než kdykoliv předtím. 

„Je pravda, že Pepu děti hodně omladily, a navíc ho nenechají chvíli sedět. Takže má i lepší fyzičku,“ řekla Blesku Ornella, která už s rozením dětí skončila. Po třetím porodu a následné vážné operaci si nechala přerušit vejcovody. 

Fotogalerie
47 fotografií