Sobotní ráno bylo mezi účastníky StarDance plné emocí, nervozity i těšení. Po třech měsících se měly večer páry poprvé ukázat na parketu před diváky a porotou. V zákulisí to proto žilo už od rána.

Zdeněk Godla zachytil vzrušenou atmosféru na videu. "Ahoj lidi, zdravím! Jsme na StarDancu!" pozdravil nadšeně a hlouček kolegů za ním se k pozdravu fanoušků připojil. "Milujeme vás!" volala Simona Babčáková"Vidíte, jak jsou tady hodní?" reagoval Godla a ze zadu se ozývalo, že Zdendu milují a dobře se o něj starají.  

"Takže lidi, teď vás tady provedu, ukážu vám, kde všichni jsme, v takový skříni jsme, nebo co to tady je," popisoval Godla a dal se do pochodu po areálu. Ukázal maskérnu, ve které potkal Tomáše Vernera a Marka Dědíka. S těmi prohodil pár slov o tom, jak se cítí. Zatímco jeho kolegové byli dobře naladění, Godla se přiznal, že na tom není nejlépe. Kostymérka ho totiž večer bude muset navléknout do bodýček a zašít ho v růžovém kostýmu. "Ty kráso, to bude masakr!" ulevil si a pokračoval dál. 

"Tady bydlí Mirai, tady Terezka, Kristýna,..." popisoval a procházel chodbami. Ukázal divákům i sál, ve kterém se později večer tancovalo a poprosil všechny, ať mu drží palce. 

»Testosteronový« obleček a boty na podpatku

Nakonec ukázal i svoji šatnu. "To je moje cela," žertoval. "To jsou boty, s kterýma tančím. Umíte si to představit? To je strašná bolest. Chcípám na nohy. Až teď obdivuju ženský, že nosí vysoký boty. Masakr," ulevil si opět svou oblíbenou hláškou a ukázal své taneční boty na podpatku. 

Pochlubil se také pohledem, který mu z legrace věnovala Simona Babčáková. Na tom je skupina malých kačerů, z nichž je jeden, ten uprostřed, černý. To má být prý Godla. 

Herec pak pokračoval do místnosti, kde si soutěžní parta dávala společně kafíčko. Simonu Babčákovou tituloval Godla jako šéfku sekty a Marka Ebena jako šéfa. Zároveň si postěžoval, že ho bolí nohy a na večer se proto vůbec netěší. 

Godla nebyl příliš nadšený ani ze svého kostýmu. "Ten testosteronový obleček, to bude masakr," žertoval ráno před vysíláním na adresu své růžové košile. Ta se pak ostatně večer stala terčem vtípků moderátora Marka Ebena.

Tancuje pro tátu

Godla prozradil, že v tomto kole tancuje pro svého tátu. Ten bohužel již zemřel, v sobotu by ale oslavil své narozeniny. Vedle bolavých nohou prý nicméně herce nic moc netrápí. Trému nemá, protože podle jeho slov "sranda musí být""Až uvidíte tu figuru, to bude masakr," žertoval herec a zmínil své bříško. 

V posledních týdnech se ale prý dostal díky tanci do formy. Tréninkům se s Terezou Pruckovou věnují 4 hodiny denně, 6 dní v týdnu. Pracují tedy každý den kromě neděle. A to už je pořádný záhul. Díky tomu prý herec shodil už pět kilo. 

Nevšední zdravice potěšila řadu fanoušků. "Skvělá špionáž v zákulisí. Už se těším na večer. Zlomte vaz," poděkovala za záběry fanynka Radka. "Večer budu moc fandit, Zdendo," vzkázala další. Někteří také vyjádřili přání, aby Godla zveřejnil v budoucnu i další podobná videa a oni se tak mohli podívat i tam, kam se jinak nedostanou. 

VIDEO: Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
108 fotografií