I když jsou šaty jistě velmi kvalitní a ,czech made‘, tedy vyrobené v Česku, tak nejlevnější zrovna nejsou. Ale Tereza Ramba to vysvětluje tím, že je vše vyrobeno v Česku a hlavně s láskou. Bohužel částka šest tisíc je pro většinu žen nedostupná.

Dobrý den, přijde vám normální prodávat obyčejné šaty za 6 000 korun? Za 6 000 už se dají sehnat obyčejnější svatební se zdobením a nápadem. Nepřestává mě fascinovat, kolik nálepka “osobnost„ stojí... Kolik takových obyčejných šatů za 6 000 doma máte vy?“ rozčiluje se jedna z jejích sledujících. 

Herečka se nedala a paní, která zřejmě nehodlá dávat za šaty tolik peněz, odpověděla. „Krásný den, nejsou vůbec obyčejné. Jsou utkané, obarvené, nastříhané, ušité a vyšité v domácí dílně v Česku. Cena je vyšší, ale věřte mi, že celý proces je velmi drahý. Znamená to, že vám přijde bavlna a vy je vytvoříte nitku po nitce,“ tvrdí Tereza. 

VIDEO: Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko?

Video
Video se připravuje ...

Někdejší veganka Tereza Ramba přiznává: Žeru hrozně a všechno! Může za to miminko? Kisa Císařová

Chápu, že jsou lidé teď hodně zvyklí kupovat levnou módu. Ale věřte mi, že levná móda je peklo. Lidí pracující v příšerných podmínkách, oblečení plné chemie, atd. Já jsem si za minulý rok koupila,  jestli si pamatuju, jedny šaty, stály pět tisíc korun. České, z českého lnu. Tento rok jsem si koupila šaty levnější, ale s certifikátem a ze skvělých materiálů. Je to spíš o životním stylu, opatrujte se,“ dodala Ramba. 

Šaty navržené Terezou jsou jistě kvalitní, ale pro ženy, které sotva vyžijí jen z mateřské nebo z platu, nemožné...

Fotogalerie
40 fotografií