„Vážení a milí! Dovolujeme si Vás pozvat k uložení ostatků naší milované paní Daniely Krhutové. Pietní akt se uskuteční dne 5. května 2021 v 10:30 hodin v důstojném místě umělců vyšehradského Slavína,“ stojí v oznámení, pod kterým jsou za truchlící pozůstalé podepsaní maminka Blažena, dcera Laura a přátelé zesnulé herečky. „Setkání účastníků, kteří přijdou vzdát poslední hold, bude v 10:00 hodin u chrámových dveří Baziliky sv. Petra a Pavla, ul. Štulcova, Praha 2 – Vyšehrad a v 10:20 hodin důstojně a společně přejdeme na místo uložení ostatků,“ znějí informace pro účastníky.  

Daniela Krhutová zemřela 16. října loňského roku po dlouhé nemoci ve věku nedožitých 48 let. Dojemné poslední rozloučení se pak odehrálo v pondělí 26. října v motolském krematoriu. Na katafalku se během něj objevil nápis „Chemie vášní“. Pod vystavenou rakví byla k vidění fotka zesnulé herečky, která ji zachycovala coby mladou a nádhernou ženu s výrazným sex-appealem. A tou Daniela bezesporu byla.  

Půvabná dlouhovláska byla herečkou a zpěvačkou. Nejvíc ji proslavila role Marie Růžičky ze stejnojmenné televizní pohádky z roku 1994. Fanoušci ji mohli vidět v seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě. I ona byla jednou z českých hereček, které se v roce 2003 objevily v německé třídílné sérii Děti planety Duna.  

VIDEO: Pohřeb herečky Daniely Krhutové (†47): Příliš mnoho hostů! Museli smutnit venku!

 

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb herečky Daniely Krhutové (†47): Příliš mnoho hostů! Museli smutnit venku! Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií