Původně muzikálovou hvězdu, známou například z Vlasů, Vody (a krve) nad vodou či z Pomády, si nyní televizní diváci zamilovali v Sestřičkách. Michaela Tomešová tam hraje zdravotnici, se kterou je lepší si nezadat. Podobnou vyřídilku bude mít i v soukromí – jak na sociálních sítích po operaci slepého střeva přiznala, nikdy prý nebyla „bolestínek“. „A i když mě něco hodně trápí, tak jsem ta poslední, kdo by volal záchranku,“ nechala se slyšet.

Bolest břicha na ni přišla v pátek, před sobotním natáčením Sestřiček. To, co původně považovala za těžký žaludek z přejedení, se však nakonec vyvinulo v daleko vážnější potíže. „Byla jsem doma sama, tak jsem si jela v lehkym obžerství a plácala pátý přes devátý, takový ty věci, co dětem zakazuješ, a sama si je pak na tajňáka debužíruješ. Pak jsem přes tři hodiny večer nemohla usnout a bolest se stupňovala, nic nepomáhalo, a přišly kolapsový omdlívací stavy…“ líčila na instagramu.

VIDEO: Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa?

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Do přivolávání rychlé záchranné služby se jí ale i přes všechny tyto příznaky původně moc nechtělo. „Přece nebudu v týhle době zabírat místo v sanitce někomu, kdo to potřebuje víc. Kór teď, když jsou nemocnice přeplněný…“ vysvětlovala své poměrně logické myšlenkové pochody. Kromě toho neměla poblíž ani manžela, herce Romana Tomeše (33), známého ze seriálu Slunečná. Ten byl totiž i s jejich dvěma dětmi, Jonášem (2,5) a Kristánem (4), na chatě. „Nakonec to byl ale on, kdo mě donutil zavolat si záchranku.“

„Dneska jsem měla ordinovat v Rubavě, a místo toho urgent v praxi…“ napsala pak k selfíčku ze sanitky. Vyšetření hovořila jasně  - akutní́ zánět slepého střeva v pokročilém stadiu. „Kdybych si ještě chvilku hrála na hrdinku, tak mohlo prasknout a bylo by pozdě,“ prozradila Tomešová svou mrazivou diagnózu. „Proto vás moc prosím, nepodceňujte jakoukoliv bolest jen proto, že ‚v této době nechci otravovat, už tak toho mají lékaři dost‘. Raději stokrát zbytečně než jednou pozdě,“ vzkazuje teď svým fanouškům z nemocničního lůžka herečka.

VIDEO: Míša Tomešová splácí 100tisícový dluh! Jsem na nule, tvrdí muzikálová hvězda

Video
Video se připravuje ...

Míša Tomešová splácí 100tisícový dluh! Jsem na nule, tvrdí muzikálová hvězda Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Nakonec šla „pod kudlu“ v sobotu odpoledne. Operace proběhla hladce a ona už krátce poté, co se probrala z narkózy, sdílela na sociální síť selfíčka. Na instagramu jí teď vyjadřují podporu kolegyně z umělecké branže, například herečky Andrea Růžičková (36) a Michaela Maurerová (41), zpěvačky Anna Slováčková (25) a Kateřina Pechová (34), nebo Eliška Ochmanová (32). „Zlato! Dej se brzo dohromady!“ vzkázala jí představitelka zelené Elphaby z Čarodějky.

Fotogalerie
69 fotografií