Letošní Vánoce jsou, stejně jako celý zbytek roku, ovlivněny situací ohledně pandemie koronaviru. Fanoušci zesnulého Karla Gotta ale teď dostali jeden speciální dárek, ačkoliv ještě není ani Štědrý den.

„Vážení a milí, drobných radostí není v tomto předvánočním čase nikdy dost. A já snad pro vás jednu drobnou radost mám,“ oznámila na oficiálním facebooku vdova Ivana Gottová a prozradila, o co se jedná: „Pokud nám budou okolnosti přát, předpokládaný termín premiéry filmu Karel je 13. května 2021. Vaše Ivana.“

Snímek Karel režisérky Olgy Malířové Špátové (36) měl zatím velkou smůlu, dočkal se pouze předpremiéry v rámci Febio Festu, kde ho tak mohly vidět i některé známé osobnosti - například Dana Morávková (49) či Iva Janžurová (79), která dokonce přiznala, že film oplakala. 

VIDEO: Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu.

Video
Video se připravuje ...

Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu. Karel Gott Agency

Slavnostní premiéra pak byla připravená a naplánovaná na 15. října 2020. Ovšem z té už bohužel sešlo, jelikož se situace zhoršila a v platnost vešla nová opatření včetně uzavření kin. Ta se bohužel zatím znovu neotevřela, ovšem nyní už se alespoň příznivci Mistra mají na co těšit.

„Já začínám mít pocit, že Karel byl takový Bůh, že i věděl, kdy má zemřít. Protože to, co se děje nyní, to by snad nechtěl ani vidět,“ okomentovala dokonce novinku ohledně premiéry s ohledem na současný stav věcí jedna z fanynek na facebooku. Pravda je, že Slavík by asi nechtěl žít v zemi, kde platil jednu dobu i zákaz zpěvu...

VIDEO: Karel Gott (†80) nacvičuje svou poslední píseň Vánoční

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott (†80) nacvičuje svou poslední píseň Vánoční Instagram

Fotogalerie
89 fotografií