Zatímco mnohé celebrity se třetího prosince radovaly na sociálních sítích z prvního sněhu, v němž dováděly se svými ratolestmi, někdejší moderátorka show Máma nad věcí se nechala přemluvit svou kamarádkou Evou Decastelo (42), aktuálně hvězdou seriálu Slunečná, k současné módní záležitosti: k otužování. „Tak jsem ráda, že v Praze napadl sníh, a já nemám jinej nápad než jít s Evou Decastelo dneska poprvé do vody,“ svěřila se v brzkých ranních hodinách ve svých instastories, které natáčela poněkud nebezpečně během řízení svého vozu.

Do vody se pak Agáta Hanychová vypravila ve slušivých červených plavkách a s jasně růžovým kulichem na hlavě. „Tak jako vlezla jsem tam, ale je to fakt strašný. Upřímně, v tý vodě jsem vydržela tak pět vteřin, a to jsem si myslela, že mám infarkt,“ líčila svou první zkušenost s vodou, která měla zhruba pět, šest stupňů, zatímco venku bylo takřka k nule. Žádný trénink nebo nějaké přípravy před otužováním dcera herečky Veroniky Žilkové (59) nepodstoupila, doslova se do toho vrhla po hlavě, a tak nejspíš není divu, že pak pro Super.cz líčila, že nemohla ani tím šokem popadnout dech.

VIDEO: Agáta Prachařová promluvila o svém rozvodu s hercem Jakubem Prachařem (37)

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová - nový vztah, rozvod David Turek, Lukáš Červený

Do otužování se dala tedy stejně nadšeně jako třeba Jitka Boho (29), také bez jakékoliv předchozí zkušenosti, na rozdíl od zkušených otužilkyň Kristýny Frejové (49) či Evy Holubové (61), co se ledovým koupelím věnují již dlouhá léta, ještě předtím, než nastal tento boom mezi celebritami. Pro tyto začátečnice to přitom nemusí dopadnout dobře, a místo posílení imunity by mohly také pořádně onemocnět...

„Neodradilo mě to a zkusím to znovu. Eva Decastelo už si ve Vltavě rochní, jako by měla třicet stupňů, tak se hecnu a jdu do toho,“ plánovala si však nadšeně Agáta. „Dala jsem si challenge, že do konce prosince tu Vltavu přeplavu,“ dodala poté, co byla už znovu zababušená v tlusté péřovce v autě, na sociální síti Agáta, která prozatím zvládla jenom dvě tempa.

VIDEO: Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mně mladý kluci!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
74 fotografií