Textař, producent a skladatel je opět svobodným mužem, respektive má za sebou již druhý rozvod. Práskl to na sebe přitom sám, ačkoliv dlouho držel zvěsti o problémech s mladší polskou zpěvačkou Halinou pod pokličkou. Polská média už kauzu odhalila dříve, ovšem teprve teď je jasné, jak to je.

Wronka totiž na své stránce v internetové encyklopedii upravil informace o sobě, mimo jiné i to, že je od srpna rozvedený. „Už dlouho jsem bez závazků,“ netajila se ani Mlynková, která to potvrdila v polovině října portálu Rádiozet.cz.

VIDEO: Wronka si do filmu vybral polskou hvězdu: Bylo nutné hodně šampaňského!

Video
Video se připravuje ...

Wronka si do filmu vybral polskou hvězdu: Bylo nutné hodně šampaňského! David Turek, Jan Jedlička

Objevitel zpěvačky Ewy Farne (27) nyní vše definitivně upřesnil. „Již loňské narozeniny jsem slavil bez ženy. Na moji žádost nás v srpnu rozvedli,“ uvedl pro Super.cz Lešek, jehož narozeniny připadají právě na 16. listopadu. Letos tak kulaté šedesátiny stráví hlavně se svou rodinou, ovšem exmanželku už mezi ni rozhodně nepočítá.

Pro něj i Halinu to bylo druhé manželství v životě, vydrželo však pouze 5 let. Své „ano“ si řekli na Valentýna, tedy 14. února 2015. Obřad se odehrál v pražském Břevnovském klášteře a za svědka šel ženichovi sám Karel Gott. Ten přitom většinou tuto roli ve veselkách odmítal, jenže v tomhle případě udělal výjimku.

VIDEO: Objevitel Ewy Farne Lešek Wronka má jasný plán: Tohle budou nové hvězdy!

Video
Video se připravuje ...

Objevitel Ewy Farne Lešek Wronka má jasný plán: Tohle budou nové hvězdy! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií