V poslední době byla silikonová blondýnka až moc při zemi a své bujné poprsí ukrývala pod tričky nebo rolákem. Naštěstí pro její mužské fanoušky jí to dlouho nevydrželo a pochlubila se fotkou z focení do magazínu. 

Když jsem uviděla tuto fotku, až slza mi vyběhla. Ty šaty jsou nádherné a cítila jsem se v nich jako z pohádky. Zažila jsem krásné focení a zároveň relax. Děkuji,“ okomentovala snímek Lela Ceterová,oblečená do modelu známé slovenské návrhářky Jany Pištějové. Její bohatě vyšívané šaty si oblíbila ostatně iAndrea Verešová (40). 

Hodně jejích fanoušků překvapilo, že kývla na nabídku expartnera Karlose Vémoly (35) a byla hostem jeho talk show. „V první řadě neviděla jsem důvod proč bych tam jít neměla, když jsem byla v té době v Praze. Každé partnerství je náročná práce na sobě samém a já se snažím pracovat na sobě neustále. V neposlední řadě naše dítě je dítětem lásky, ať se děje cokoliv vlivem našich osobnosti či vnějších vlivů od lidí, kteří si potřebují užít svých pět minut slávy,“ vysvětlila svou účast v Karlosově pořadu. 

VIDEO: KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Kraus usmiřoval Vémolu s Lelou iSport TV

Stále zůstáváme milujícími rodiči naší Lili. Tato skutečnost nám navždy otevírá cestu k vzájemné úctě, respektu, porozumění a také spolupráci v každém směru. Čas ukáže pravé hodnoty,“ dodala sexbomba. Ta se i s dcerou od bijce odstěhovala na konci srpna, protože už údajně měla dost jeho neustálých nevěr. 

VIDEO: Sláva ve Vémolandu! Terminátor slavil narozeniny a skončil v bazénu

Video
Video se připravuje ...

Sláva ve Vémolandu! Terminátor slavil narozeniny a skončil v bazénu iSport TV

Fotogalerie
40 fotografií