Rodinná situace u Reindersů je poslední měsíce složitá. Hankase veřejně rozezlila nad Andrého (39) návštěvou stripbaru, sbalila se a odjela k mamince. Ač později přiznala, že s manželem se zatím definitivně nerozešli, jen u rodičů tráví víc času než dřív. Také uvedla, že problémy trvají déle, než kdokoliv tušil.

Modelka nyní hledá způsoby, jak se rozptýlit a přijít na jiné myšlenky. Na sklonku srpna se synem Andreasem strávila příjemnou dovolenou ve dvou a čím dál častěji usedala na koňský hřbet, což je aktivita, kterou nade všechno miluje.

Video: Bude Christová babičkou? Mašlíková zpátky u manžela! A Jágrova schovanka je těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Bude Christová babičkou? Mašlíková zpátky u manžela! A Jágrova schovanka je těhotná! Blesk TV

Podobnou vášeň také cítí k vystavování svého božského těla. Září se ukázalo býti poměrně teplé a podle předpovědí má nastat ještě pár dnů babího léta, na což Mašlíková upozornila novou fotkou z bazénu, na níž do objektivu špulí zadeček.

O víkendu a příští týden slibují vedra, já jsem připravená,“ zahlásila šťastně a nalákala lačné fanoušky na další vlnu sexy snímků u bazénu. Spousta hvězd šoubyznysu už přitom pomalu plavky vyměnila za chundelaté kabáty a žabky za zimní boty. Moderátorka má ale bikini stále po ruce. Kdo ví, třeba tím inspiruje ostatní krásky, aby ještě s podzimním šatníkem počkaly do října. Letošní léto bylo přece jenom kratší a vzhledem k pandemii koronaviru často chudší o exotické destinace a sexy poskakování po pláži.

VIDEO: Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila

Video
Video se připravuje ...

Hana Reinders s odstupem: Pořád nevím, proč mě Nova vyhodila David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
92 fotografií