„Já se těším moc. Tomášek se těší. Uvidíme, jak dlouho nám to vydrží,“ svěřila Blesku Radka Rosická za svobodna Kocurová, jaké pocity u nich doma vyvolává blížící se nástup syna Tomáše do první třídy. I když jistý stupeň nervozity nad prvním z velkých mezníků v životě syna modelka neskrývá. „Jsem trochu v očekávání, co to přinese. Ale myslím si, že to zvládneme oba,“ je neochvějně přesvědčená manželka někdejšího fotbalového záložníka a reprezentanta.

Jaký předmět by Tomáše Rosického juniora mohl bavit a nad čím bude naopak muset trochu vyvinout zvýšené úsilí, aby to zvládl, si Radka Rosická zatím netroufá odhadnout. „To vůbec netuším, skutečně nevím,“ kroutí zamyšleně hlavou zelenooká modelka a moderátorka CNN Prima News, která už šaty předvádí jen sporadicky a pro spřátelené návrháře. Po delší době byla Radka Rosická k vidění na mole v rámci akce Czech Fashion Week v Teplicích, kde vynesla modely kamarádky Nadi Moravcové.

VIDEO: U Rosických budou mít prvňáčka: „Snad mu vydrží nadšení,“ doufá máma Radka 

Video
Video se připravuje ...

U Rosických budou mít prvňáčka: „Snad mu vydrží nadšení,“ doufá máma Radka Kisa Císařová

Máma Radka a táta Tomáš se zjevně rozhodli synovi nijak nezkrátit prázdniny a veškerý předškolní čas nechali vyhrazený pro hraní a dětské radosti. Na malého Tomáše se slavní rodiče rozhodli netlačit ani tím, že by s ním třeba zkoušeli číst. „Nezkoušíme to, necháváme to všechno na školu. Tomášek ale už začíná sám,“ svěřila Blesku pyšná máma, která se díky tomu o svého prvňáčka zkrátka neobává.        

VIDEO: Radka s Tomášem stráví Vánoce odděleně

Video
Video se připravuje ...

Radka s Tomášem stráví Vánoce odděleně Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií