Nejdříve se po katastrofě z prvního července o krásnou operní divu Salsu Verde z Tajemství hradu v Karpatech postarala mladší dcera Anička Polívková (41); mamince platila hotýlek.

Teď si Evelynu vzala na starost pro změnu druhá dcera Vendulka Prager Rytířová (48), také herečka, kterou má ze vztahu se slavným textařem Zdeňkem Rytířem (†69).

„Jsem u Vendulky na baráku na vesnici, mám tady vnoučky, deset a patnáct let, starají se o mě vzorně, ale chybí mi tu ruch velkoměsta,“ posteskla si Evelyna a podotkla. „Nejradši by si mě sem nastěhovali natrvalo, já jsem ale už zvyklá na svůj klid, na samotu, která mi vyhovuje.“

VIDEO: Výbuch bytu ve Strojnické ulici v Holešovicích, 1. července 2020

Video
Video se připravuje ...

Výbuch bytu ve Strojnické ulici v Holešovicích, 1. července 2020 David Malík

Kdy se bude moci konečně vrátit do svého bytu, nemá ani ponětí. Jen doufá, že to bude do Vánoc. „Taky to chvilku potrvá, než dám ten svůj byt zase dohromady. Musela jsem tam vyhodit i koberce a na stěně a všude jsou plísně, jak hasiči prolévali barák vodou,“ vysvětluje sestra Jiřího Kodeta (†67) a začíná zvažovat i náhradní byt v Praze. „Než se budu moci zase nastěhovat do toho svého,“ upřesňuje herečka 47 dní po incidentu.

Exmilenka Gotta a pochvala od Ivany

Evelyna je často zmiňována jako jedna z deseti osudových žen Karla Gotta (†80), románek spolu měli v letech 1962 – 63, kdy jemu bylo třiadvacet a jí táhlo teprve na osmnáct. Slavík ji také vždy choval v úctě a prohlašoval, že zůstává stále krásná a stárne s grácií a bez vrásek. „Já ale nemám ani botox! Zuby mám svoje, vlasy i obočí,“ dušuje se Steimarová a vzpomíná na poslední setkání s Karlem.

„Náhodně jsme se potkali ve městě. Byla s ním i Ivana, a tak jí říkám: Vy mě už musíte mít plný zuby, když o mně pořád slyšíte jako o manželově milence. A ona si mě změřila od hlavy až k patě a povídá: Ale vůbec ne! Vypadáte pořád dobře,” vzpomíná pobaveně Evelyna na pochvalu od Ivany.

VIDEO: První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta

Video
Video se připravuje ...

První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta Bontonfilm

Fotogalerie
52 fotografií