S velkým rozvolněním koronavirových opatření (nejen v České republice) se bývalá Miss Slovensko a příležitostná moderátorka pořádně rozšoupla. Před pár dny oslavila na soukromé party na střeše jednoho z nejluxusnějších hotelů v Praze své 40. narozeniny a krátce na to rozbalila první velký dárek – dovolenou na ostrově Mykonos.

V prosluněném ráji, nově téměř bez turistů, si Verešová užívá zasloužený klid od těžké práce modelky. Na své věrné fanoušky ale ani v období dovolené nezapomíná a instagramový profil plní dráždivými fotografiemi v bikinách.

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

A nebyla by to Verešová, kdyby se nemravnou pózou nepokusila rozproudit vášnivou diskuzi. Své božské tělo oděla do bílých trojúhelníčkových plavek, posadila se na okraj bazénu a roztáhla nohy. „Místo snů,“ připsala k snímkům. Ano, to tedy je.

Fanouškům z jejích tělesných proporcí a výhledu do oblasti, která obvykle není veřejně přístupná, přecházel zrak. „To ani není možný, jak jsi krásná!!“ šílel blahem jeden postarší sledující. „Vidím, že ve vašem případě je čas jenom slovo,“ zhodnotil další fanda. Verešová tak i ve čtyřiceti strčí do kapsy kdejakou mladici. 

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií