Jelikož Aneta měla ještě v sobotu odpoledne pracovní povinnosti, tak se do modelu od svého dvorního módního návrháře Michaela Kováčika oblékla sama, dozdobila diamantovými šperky za 1 milion korun a sama zvládla i nalíčení. V lehoučké bílé róbě bez podprsenky, kterou jí její stav neumožňuje pohodlně nosit, vypadala i vzdor vysokému stupni těhotenství jako antická bohyně. Nechybělo ale málo a málem se na Český ples ani nevypravila!

„Ještě před několika dny mě pan doktor vyděsil, že je možný předčasný porod kvůli zkrácenému čípku, ale poslední kontrola dopadla na výbornou a měla bych porodit v termínu,“ řekla Blesku kráska, která příští měsíc přivede na svět svého prvního potomka, podle všech vyšetření syna. Pro jejího přítele, scenáristu seriálu Most! Petra Kolečka (35) to bude už třetí chlapeček, z předchozího manželství má totiž dva.

Místo radostného tančení se ale Vignerová musela na místě potýkat s velice nepříjemným problémem: Zjistila totiž, že cestou na ples zapomněla v taxíku mobilní telefon. A přestože se její životní partner celý večer snažil ztraceného mobilního telefonu dopátrat, byl nakonec bohužel neúspěšný...

Zřejmě poslední bál před porodem zvládla i sestra úspěšného fotbalisty Patrika Schicka (24), modelka Kristýna Schicková (25). Na akci ji ovšem doprovodila kamarádka Alena a ne manžel Lukáš Třešňák (31). Ten dal přednost práci. Pro tuhle dvojici bude mimochodem jejich dítě první, a zatímco Aneta během těhotenství přibrala neuvěřitelných 20 kilogramů, Kristýna se může pochlubit naprosto minimálním přibíráním: Prý „nakynula“ pouhých 7 kilogramů. Obě dámy v devátém měsíci těhotenství ovšem tají jméno pro své očekávané synky.

Protančit střevíce přišla i operní diva Andrea Kalivodová (43), houslistka Markéta Muzikářová (44) nebo Vendula Pizingerová (46) v doprovodu manžela Josefa.

Ta pro tuto příležitost „zrecyklovala“ šaty návrháře Osmanyho Laffity (55), které oblékla už v prosinci na galavečeru Kapky naděje, nadačního fondu, co sama založila. Půvabný metalicky zelený model s vyšívanými květinami prý na sobě ale měla velice krátce, a vzhledem k tomu, že se jí podle jejích vlastních slov velice líbily, rozhodla se je vynést do společnosti podruhé.

Na Českém plese teklo pravé šampaňské proudem, servírovala se večeře o několika chodech, číšníci nalévali vybraná vína a sál zdobily tisíce čerstvých květů. Aby ne, když lístek stál 14 tisíc korun. Zlatým hřebem večera bylo vystoupení Hany Zagorové (73), Ondřeje Rumla (38) nebo Olympicu. K tanci hrál BOOM! BAND kapela Jiřího Dvořáka, tedy hudební těleso našich předních pěveckých hvězd – v minulosti doprovázeli třeba Lucii Bílou (53) nebo Karla Gotta (†80).

Na fotky z této prestižní akce se můžete podívat do naší bohaté galerie! Poznáte všechny slavné tváře, které se na ní objevily?

Fotogalerie
176 fotografií