Katarína Harangozová byla podle reakcí smutnících členů štábu talentové show duší celého projektu. „Několik let spolupracovala při výrobě Talentu a byla jeho neodmyslitelnou součástí,“ psalo se na oficiálních facebookových stránkách pořadu. A nejinak tomu bylo i tento rok, a to, jak náhle zemřela, všechny naprosto šokovalo. „Máme na ni krásné vzpomínky a navždy zůstane v našich srdcích,“ štkali její zničení spolupracovníci.

„Katka byla úžasný člověk. V minulosti dokonce vyhrála boj s rakovinou. Loni přišla o vlasy pro léčbu, ale ani to ji nezastavilo a s vervou se opět pustila do práce,“ prozradil slovenskému magazínu Nový Čas zdroj z televizní stanice JOJ. „Zvítězila nad chorobou a konečně začala žít pěkný život plný radosti.“ Mladá žena, která se povětšinou pohybovala v zákulisí oblíbené show, měla celý život před sebou. Osudnými se jí staly docela jiné zdravotní komplikace.

„Před zhruba dvěma týdny byla v nemocnici pro bolesti břicha, měla dostat nějakou bakterii. A tím, že měla oslabenou imunitu, se s tím její organismus nedokázal poprat,“ vysvětlil zdroj. Její stav byl natolik vážný, že ji lékaři museli uvést do umělého spánku. Ani uměle navozené kóma ovšem k jejímu uzdravení nestačilo. „Bohužel se už neprobrala. Nedalo se jí pomoct. Všichni jsme z toho zdrcení…“

Jenže jak v tomto byznysu platí, „show must go on“.  Příští sobotu čeká diváky absolutní vítěz i vystoupení loňského finalisty Bokiho (24), jenž si střihne duet se zpěvačkou Martou Jandovou (45).

VIDEO: Ukázka k osmé řadě show Česko Slovensko má talent

Video
Video se připravuje ...

Ukázka k osmé řadě show Česko Slovensko má talent FTV Prima

Fotogalerie
25 fotografií