„Vezmu nůž a zabiju se... jsem mrtvej... uvidíme se na hřbitově, sbohem...“ Takových vzkazů zanechal ve středu finský muzikant na sociální sítích nepočítaně, nemluvě o opileckých videích, kde nahlas plakal a za neustálého popíjení bílého i červeného vína zpíval a smutnil po své milované. Ovšem těžko říct, zda mu víc chyběla manželka Dominika, která od něj odešla, nebo údajná milenka Claudia Pearlová, kterou také zmiňoval, a tvrdil, že ji zklamal.

Vypadalo to, že se něco pokazilo a ze slibované cesty za ní do Mexika sešlo. Ještě téměř hodinu po půlnoci (českého času, přičemž ve Finsku je o hodinu víc) to nevypadalo moc dobře... „Drž se, musíš bojovat. Milujeme tě, Timo,“ psali mu ale kamarádi a fanoušci v komentářích a prosili ho, aby zůstal naživu, přestal pít a šel se léčit. 

Následně opět vypisoval na internet své pocity a plány, tentokrát ovšem veskrze pozitivní. „Tady jen malé problémy, ale vše ok s letem do Mexika,“ zahlásil a pak ještě několikrát opakoval: „Ano, jedu tam. Samozřejmě! Už se těším!“ Ve dvě hodiny v noci se ještě jal obhajovat Claudii vůči všem kritikům a tvrdil, že s jeho rozvodem nemá nic společného. V půl třetí už ale zase vesele tvrdil, že je konečně na cestě na letiště a chystá se do Mexika. Loučil se s Finskem a v komentářích se mohl dočíst samé pozitivní vzkazy a rady, aby si to zase nerozmýšlel a aby nedělal v letadle žádné scény. 

„Jedu do Mexika, zrovna ku*va TEĎ!“ ozval se ještě ve tři hodiny a pak se delší dobu neozval. Teprve v 9:42 se ukázalo, že pravděpodobně seděl v letadle. „Ku*va, letiště Madrid Barajas! 4hodinový let. SUPER!“ radoval se Timo. Pokud ale nezměnil své plány, čeká ho ještě další cesta, protože Madrid je ve Španělsku, nikoliv v Mexiku. 

Fotogalerie
69 fotografií