Zádušní mše na počest Karla Gotta byla slavnostně ukončena přibližně čtvrt hodiny před 13. hodinou. Poté Ivana spolu s dcerami Charlotte Elly (13) a Nelly Sofií (11), Dominikou (46) a Lucií (31) a dalšími členy rodiny odjela přímo do krematoria v Motole, kde se v zadním traktu na dvoře všichni, kromě Charlottky, společně naposledy poklonili nad rakví zesnulého zpěváka.

Mezitím se část smutečních hostů, jež byla pozvána i na kar (smuteční hostinu), přesunula do centra Prahy na Tržiště do místního podniku, aby tak dnes společně naposledy zavzpomínali na Zlatého slavíka u dobrého jídla a pití.

Mezi prvními, kteří dorazili na hostinu, se objevila Dagmar Havlová (66), tentokrát už bez Jiřího Bartošky (72), ale v doprovodu moderátora Libora Boučka (38) a jeho krásné manželky, hned za nimi se přidala Havlové asistentka společně se psem a nedlouho nato dorazila i herečka Tatiana Vilhelmová (41) s manželem Vojtěchem Dykem (34), který měl na zádušní mši dojemný duet spolu s Lucií Bílou (53). S nimi se objevil i Jan Maxián (36), skladatel a Dykův bývalý kolega z již neexistující skupiny Nightwork.

Mezi dalšími příchozími je i matka Dominiky Gottové Antonie Zacpalová (84) a Jiřina Bohdalová (88), která měla na zádušní mši nejdojemnější proslov.

Kolem Tržiště šla i vdova po Gottově věrném kamarádovi a zpěvákovi Karlu Štědrém (†80). Eva Štědrá však na hostinu nešla, dál pokračovala centrem Prahy po boku neznámého muže. Že by nový partner? Podle toho, jak se vedli za ruku, je to více než pravděpodobné.

Hosté se pomalu scházejí na místě. Kdo další dorazí? Celou situaci a veškeré dění sledujeme!

Kniha Navždy božský je v prodeji za 99 Kč.
Autor: Blesk

Chcete celou knihu takového čtení? Koupit můžete na online iKiosek – vaší ishop trafice. Objednáte-li dopoledne, máte zítra doma ve schránce.

VIDEO: Ivana doprovodila Gotta až do krematoria: Poslední sbohem na dvorku

Video
Video se připravuje ...

Ivana doprovodila Gotta až do krematoria: Poslední sbohem na dvorku Aleš Brunclík

Fotogalerie
165 fotografií