Zpěvačka sice patří mezi osobnosti, které si velmi střeží osobní život, přesto nyní poskytla rozhovor pro blog s názvem Tereza's Diary. V něm promluvila mimo jiné i o svém synkovi, kterému dala jméno Artuś.

„Artusiek je skvělý a já si to užívám moc, je to jiná, nová role. Všude se ale dočteš, jak se všechno změní, jak je to jiný život... a tak jsem si taky říkala, jeéje, co to bude," přiznala své obavy.

„Ale jsem to pořád já, jsem vevnitř pořád stejná Ewa, neni všechno jinak. Jsi to pořád Ty, akorát se Ti obohatí život o nového tvora, začneš zažívat nové věci, pociťovat nové emoce a to je ŽIVOT! To je přesně ono. Je to naprosto přirozené a cítím, že to takhle má být," svěřila s dojetím Farna.

Ostatně o tom, že je to po porodu pořád ona, svědčí i to, že i coby novopečená maminka sem tam vystupuje a nevzdává se koncertů. Ovšem má jedno pravidlo, které platí pro všechny její fanoušky. 

„Dnes trávíme příliš času na sociálních sítích, které nás často od sebe paradoxně oddalují, a proto během koncertu není možné používat mobilní telefon. Na tu hoďku a půl to vytvoří fakt krásnou atmosféru, kde všechno sdílíme intenzivně mezi sebou na daném místě," objasnila pro Tereza's Diary Ewa.

VIDEO: Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč! David Turek

Fotogalerie
57 fotografií