Jen co se v deníku Blesk objevila informace, že se zpěvačka, rozvádějící se s hokejistou Tomášem Plekancem (36), schází s jiným, rozhodla se Vondráčková reagovat. „Právě jsem se dočetla, že zase s někým randím. Budu teď zřejmě spojována s kýmkoli se bavím, s kýmkoli se potkám v MHD a s kýmkoli, kdo k nám s dětmi přijde na návštěvu. A i když odjedou k večeru pryč, tak u nás vlastně stejně určitě spí. Jen vám chci říct, že na žádný vztah teď ani čas ani energii nemám a soustředím se jen na to, aby měli kluci kolem sebe nové kamarády svého věku. Maty si s malou Vanessou rozumí a tak mi přijde fajn, když si můžou hrát. Nic víc nic míň,“ vydala Lucie prohlášení v sobotu ráno. Zrovna v té době, kdy se její brankář se svou dcerou Vanessou sbíral k odchodu z jejího bytu.

Peksu fotoreportéři nafotili, jak přichází k Vondráčkové v pátek večer. I když k ní většina návštěv chodí hlavním vchodem, on zvolil garáž. „Zdržel se celou noc a odcházel až po deváté hodině ranní, s cestovní taškou se vydal se směrem k hlavnímu nádraží,“ popsali hokejistovu návštěvu u zpěvačky fotoreportéři Blesku. „Nezlobte se, jsem na cestě do Šumperka a nechci k tomu nic říkat,“ odpověděl na dotaz Blesku svalovec, který se zdržel u zpěvačky dvě noci po sobě.

Lucie se s hokejistou seznámila díky práci. „Marek byl osloven, jestli by si nezahrál ve videoklipu, kde účinkovala i Lucka, a tam se také ti dva poprvé potkali,“ tvrdí účastník natáčení, které se konalo koncem července v železničním muzeu v Jaroměři. „Byli si hodně sympatičtí a hned si vyměnili telefonní čísla. Později si začali psát. Oba jsou svobodní a vychovávají na střídačku děti,“ dodal zdroj ze štábu. Vondráčková jeho kouzlu okamžitě podlehla. Vzhledem připomíná Aquamana z filmové adaptace o komiksu, imponuje jí jeho smysl pro humor a nejen to. „Líbí se mi na něm, jak je to skvělý táta, naše děti si rozumí,“ tvrdila Blesku zpěvačka a máma synů Matyáše (7) a Adama (4).

Video: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
82 fotografií